HEALTHCARESTUDIES.NO

Beste Bachelorgradgrader i Herbal Medicine 2019

En bachelorgrad er opptjent av en person etter at han eller hun har gjennomgått en streng tre til syv år å lære om et bestemt emne. Enkeltpersoner forfølge vanligvis en bachelorgrad for å fremme sine karrieremuligheter.

Hva er en bachelor i urtemedisin? Et bachelorprogram i dette området har som mål å fremme en dypere forståelse av urtemedisiner og hvordan de kan brukes til å behandle vanlige plager og lidelser. Nyutdannede av programmet er vanligvis utstyrt for å begynne å jobbe som botaniske medisinske eksperter med en gang, men noen velger å forfølge en avansert grad i feltet. I løpet av studiet kan deltakerne lære å identifisere og klassifisere urter, hvordan å forebygge sykdom og opprettholde langsiktig helse ved bruk av planter og hvordan man dyrker helbredende urter. Kursene kan også fokusere på produksjon og kvalitetssikring aspekter av urte medisiner, samt historiske, kulturelle og økonomiske perspektiver av botaniske medisiner.

Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å få en dyb forståelse for naturen og dens naturlige helbredende egenskaper og et solid fundament i dagens forskningsmetoder. Mange har også sterke kritisk tenkning og analytiske evner. Hver av disse egenskapene kan vise seg å være nyttig i deres personlige og profesjonelle liv.

Kostnaden for en bachelorgrad varierer sterkt, og enkeltpersoner bør gjøre sin forskning før de søker på et enkelt program. Faktorer som kan påvirke kostnadene for undervisning inkluderer skolens beliggenhet og varigheten av programmet.

Personer som forfølger en avansert grad i urtemedisin, kan oppdage at de har mange spennende karrieremuligheter presentert for dem. Disse kan omfatte stillinger som kvalitetssikringsspesialister, forsknings- og utviklingseksperter, plantekultivatorer, urteindustrikonsulenter, representanter, produsenter eller formulatorer eller akupunktører. Nyutdannede kan finne suksess og oppfyllelse i helse- og velvære-, farmasi, botanikk, sykepleie, ernæring, farmakologi eller naturmedisinindustrien.

Mange institusjoner tilbyr elektroniske programmer i urtemedisin. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Herbal Medicine Filter

BSc i urte sciences

Bastyr University
Campus Heltid studier 2 år September 2019 USA Kenmore San Diego + 1 fler

Bastyr universitetets urte sciences avlagt doktorgrad program tog fagfolk som kan svare på den økende etterspørselen etter urtemedisin eksperter. Ved å studere med mesternaturmedisinere, studentene gjennomføre en grundig og grundig vitenskapelig utdannelse. Nyutdannede fullføre programmet i to år, og er forberedt på å gå inn i urteprodukter feltet direkte, starte arbeidet som botaniske medisin eksperter eller forfølge videre utdanning i beslektede områder.