Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Bachelorgrad studier i Hjelpepleie 2019/2020

En bachelorgrad tildeles av et universitet ved gjennomføring av et faglig program som varer tre til sju år. Det er en lavere sertifisering som er nødvendig for mange høyere akademiske utmerkelser.

Hva er en Bachelor i sykepleie Assisterende? En student i dette programmet kan forvente å lære å hjelpe en sykepleier eller lisensiert praktiske sykepleier ved administrasjon helseomsorgstiltak til pasienter. En hjelpepleier fungerer som et bindeledd mellom tilsyn sykepleiere og deres pasienter, overvåking forhold og sendte informasjon. Et studieprogram for å oppnå en bachelorgrad i sykepleie bistå vil innebære studier av generelle medisinske kunnskap og helsetjenester prosedyrer, samt en seks til tolv ukers treningsprogram. Mange institusjoner krever også in-person, kan on-the-job studie ved en sertifisert medisinsk anlegget før en avsluttende eksamen tas.

Å bli en pleieassistent gir mange muligheter for sysselsetting.Assistenter er alltid i høy etterspørsel i bransjen, og mangfoldet av anlegg som utnytter dem betyr at det er en god sjanse for at noen holder denne graden vil bli jevnt og konsekvent ansatt.

Landet du bor i, regionen der i landet, og den type kurs du ønsker å forfølge er alle faktorer som påvirker kostnadene for et slikt program. Sørg for å grundig forskning noen skoler du vurderer.

Etter å ha fullført et studium for å bli en sykepleier assistent, vil du være i stand til å søke arbeid til enhver innleggelse sykehus. Ansvaret til en pleieassistent varierer avhengig av type institusjon. Hjelpepleiere er et innslag i mange typer medisinske fasiliteter, inkludert sykehus, sykehjem, barnehager og hospice.Oppgavene du blir belastet med kan variere fra byråkratisk papirarbeid og geistlige kommunikasjon til administrasjon av medisiner og fysiske behandlinger, holde pasient kvartalene ren og direkte hjelpe en sykepleier med medisinske prosedyrer.

Enten du søker et nettbasert kurs eller planlegger å melde deg på en murstein og mørtel institusjon for studiet, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

1 Resultater i Hjelpepleie

St. Theresa International College

Våre Bachelor of Nursing Science Programmet skal styrke deg til å ta de riktige beslutningene for å forbedre helsen til pasientene. Programmet skal hjelpe deg å skaffe al ... [+]

Har du en lidenskap for å redde liv?

Vår Bachelor of Nursing Science Programmet skal styrke deg til å ta de riktige beslutningene for å forbedre helsen til pasientene. Programmet skal hjelpe deg å skaffe alle de ferdighetene som trengs for å veilede, støtte, behandle og rehabilitere pasienter du serverer. Å være en av de lengstlevende programmer på St Theresa International College, vil du få mulighet til å lære av våre godt erfarne og godt kjente fakultetet i en virkelig inspirerende miljø.

Hva lærer jeg? Programmet er utformet for å forberede sykepleiere for en rekke helsetjenester innstillinger - fra sykehus og klinikker, til private praksis og samfunnet byråer. Det skal hjelpe deg å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter som trengs for å gjøre betydelige bidrag til yrket for sykepleie for å oppnå optimal helse i befolkningen. ... [-]
Thailand Nakhon Nayok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk