HEALTHCARESTUDIES.NO

Topp universiteter Bachelorgrad studier i Holistic Medicine 2019

Et bachelorprogram tar vanligvis fire år å fullføre, i løpet av hvilken tid deltakere får avansert kunnskap om et gitt emne. Enkeltpersoner forfølge vanligvis en bachelorgrad for å forbedre sine karrieremuligheter.

Hva er en bachelor i holistisk medisin? Kurs i dette programmet er generelt rettet mot å fremme deltakeres forståelse av trening, ernæring, passende spisevaner og sunn livsstilsadferd. Målet med programmet er generelt å forberede enkeltpersoner til å hjelpe andre med å leve sunnere og lengre liv via holistiske tiltak. Kursene kan fokusere på analyse og forståelse av økonomiske, kulturelle og sosiale forhold som påvirker helse, og nøkkelrollene fysisk aktivitet og ernæring spiller i helse og sykdom.

Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å utvikle evnen til å tenke i større skala for å utvikle og implementere globale helsetjenester. Mange får også ivrig forskning, analyse og kritisk tenkning. Hver av disse ferdighetene er tverrfaglig og kan hjelpe kandidater i deres valgte karrierefelt og i livet.

Kostnaden for en bachelorgrad varierer vesentlig fra skole til skole og sted til sted. Fremtidsstudenter bør gjøre sin forskning før søknad til et program.

Personer som oppgraderer med en bachelor i holistisk medisin, kan være godt rustet til å forfølge en rekke spennende karrieremuligheter. Noen jobbtitler som deltakere i programmet kan inneholde, er fysioterapeut, massasje terapeut, personlig trener, sykepleier, diett og ernæringskonsulent, kiropraktor og akupunktør. Nyutdannede kan gå inn i helsetjenester, sport, ernæring, regjeringen, mattjenester eller rådgivende næringer. De kan finne oppfyllelse i private sykehus, helseklinikker, treningsstudioer og idrettsforeninger eller akademiske institusjoner.

Hvor et individ går i skole, avhenger avhengig av sted, budsjett og eksisterende forpliktelser. Online-programmer gir fleksibilitet som ikke-klasseromsprogrammer ikke gjør. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Holistic Medicine Filter

BTech i somatology

University of Johannesburg
Campus Heltid studier 1 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg

Kurs for BTech i Somatology omfatter Refleksologi (spesialisert massasjeteknikker), forskningsmetode, Camouflage Therapy, Somatechniques, Permanent sminke, Samfunnspsykologi, Aromaterapi (spesialiserte massasje teknikker),> Thai Massasje, Business Practice, Somatology Research Project, Business Practice,> TT, Somatology Research Project, Refleksologi case Studies