HEALTHCARESTUDIES.NO

Beste Bachelorgrad studier i Italia 2019/2020

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Bachelorgrad studier i Italia

treff Filter

Bachelor i teknologi engineering for helse (undervist i italiensk)

University Of Bergamo
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Italia Bergamo

Målet med kurset er å utdanne ingeniører som skal jobbe med medisinsk personell for å gi pasienter med mer effektive behandlinger, basert på bruk av innovativ teknologi. Denne profesjonelle er også i stand til å organisere og gjøre effektiv bruk av teknologiske verktøy for pasientbehandling og hjelp.

Bachelor i medisin og kirurgi

University of Bologna
Campus Heltid studier 6 år Kontakt skolen Italia Bologna

Hovedformålet med enkelt-syklus grad i medisin og kirurgi er å gi medisinske kandidater med kunnskap og ferdigheter som kreves for å utøve en moderne type medisin; de må kunne innlemme helsefremmende, sykdomsforebygging, behandling og rehabilitering i deres praksis, og de må også kunne gjøre det i en internasjonal sammenheng.

Bachelor i genomforskning

University of Bologna
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Italia Bologna

Den internasjonale graden i Genomics gir den teoretiske og praktiske grunnlaget for å trene en profesjonell i stand til å anvende IT, matematiske og statistiske ferdigheter til analyse av genomiske data og følgelig til analyse av transkriptomiske, proteomiske og epigenomiske data, systembiologi og metagenomics, i prokaryoter, eukaryoter og mennesker.

Master i teori og metoder for forebyggende og tilpasset fysisk aktivitet

University of Parma
Campus Heltid studier 2 år Oktober 2019 Italia Parma

Mastergrad i teori og metoder for forebyggende og tilrettelagt fysisk aktivitet er en toårig fri tilgangsmester for 120 ECT. Lærere av idrett og idrettsaktiviteter. Dette er et dagligliv og sosial deltakelse.

Bachelor i obstetrik

University of Parma
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Italia Parma

Kurset i jordemødre er en teori om praktisk opplæring for fremtidige jordemor. Fokus ligger på dybdekunnskap om fysiologi, forfremmelse og opprettholdelse av kvinners helse i alle stadier av livet med særlig oppmerksomhet til mor-spedbarnspar.

Bachelor i sykepleie

University of Parma
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Italia Parma

Studentene ved University of Parma , Løpet av bachelorgrad i sykepleie er registrert i en tre-års fulltids kurs som varer.

Bachelorgrad i sykepleie

Sapienza University of Rome
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Italia Roma

Bachelorprogrammet i sykepleie, som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske sykepleiere og sertifiserte sykepleie spesialister (anestesileger, fødselsleger, prenatal og gynekologisk omsorg) i offentlige og private helseinstitusjoner over det europeiske fellesskap.