Filter
Bachelor
Kasakhstan Studietype: Alle Pacing: Alle

Bachelorgrad studier i Kasakhstan 2020

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

Kasakhstan, offisielt Republikken Kasakhstan, er et land i Sentral-Asia, med sin mindre del vest for Ural-elven i Øst-Europa.

Bachelorgradgrader i Kasakhstan

Les mer Minimér

treff

Ualikhanov University

Bachelorprogrammet i allmennmedisin tar sikte på å gi studentene god teoretisk og praktisk kunnskap som gjør dem i stand til å tenke medisinsk og utdype hans / hennes utd ... [+]

Utsiktene for utvikling av helsetjenester, kvalitet og tilgjengelighet av medisinske tjenester avhenger av det faglige nivået av medisinsk personell som den viktigste helsevesenets ressurs. Legeryrket er essensielt i det moderne samfunn og krever en sterk interesse for vitenskapene og en lidenskap for å hjelpe andre. Disse to faktorene gir motivasjonen som er av største betydning på treningens vei gjennom mange år for å oppnå målet om å bli en fullstendig kvalifisert lege.

Bachelorprogrammet i allmennmedisin tar sikte på å gi studentene god teoretisk og praktisk kunnskap som gjør dem i stand til å tenke medisinsk og utdype hans / hennes utdanning innen medisin. Det er et tverrfaglig program som kombinerer biomedisinsk vitenskap og trening i kliniske ferdigheter. Studentene skal tilegne seg omfattende teoretisk kunnskap, som vil hjelpe dem til å tenke vitenskapelig og utdype sin utdanning i enhver spesialisert gren.... [-]

Kasakhstan Kokshetau
September 2020
Engelsk,Kazakh,Russisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk