Filter
Bachelor
Kasakhstan Kokshetau Studietype: Alle Pacing: Alle

Bachelorgrad studier i Kokshetau i Kasakhstan 2020

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Republikken Kasakhstan er et land er Sentral-Asia. Det er den største republikk. Utdanningssystemet er universell og obligatorisk. Det er delt inn i tre faser, nemlig: primær (skjemaer 1-4), grunnleggende generelle (skjemaer 5-9), og senior nivå utdanning (skjemaer 10-11 eller 12).

Bachelorgradgrader i Kokshetau i Kasakhstan

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Kasakhstan
Kokshetau
Studietype
Pacing
Ualikhanov University

Bachelorprogrammet i allmennmedisin tar sikte på å gi studentene god teoretisk og praktisk kunnskap som gjør dem i stand til å tenke medisinsk og utdype hans / hennes utd ... [+]

Utsiktene for utvikling av helsetjenester, kvalitet og tilgjengelighet av medisinske tjenester avhenger av det faglige nivået av medisinsk personell som den viktigste helsevesenets ressurs. Legeryrket er essensielt i det moderne samfunn og krever en sterk interesse for vitenskapene og en lidenskap for å hjelpe andre. Disse to faktorene gir motivasjonen som er av største betydning på treningens vei gjennom mange år for å oppnå målet om å bli en fullstendig kvalifisert lege.

Bachelorprogrammet i allmennmedisin tar sikte på å gi studentene god teoretisk og praktisk kunnskap som gjør dem i stand til å tenke medisinsk og utdype hans / hennes utdanning innen medisin. Det er et tverrfaglig program som kombinerer biomedisinsk vitenskap og trening i kliniske ferdigheter. Studentene skal tilegne seg omfattende teoretisk kunnskap, som vil hjelpe dem til å tenke vitenskapelig og utdype sin utdanning i enhver spesialisert gren.... [-]

Kasakhstan Kokshetau
September 2020
Engelsk,Kazakh,Russisk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk