HEALTHCARESTUDIES.NO

Topp universiteter Bachelorgrad studier på Kypros 2019/2020

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Høyere utdanning på Kypros er gjennomført i de fem vanligste internasjonale språk nemlig engelsk, fransk, portugisisk, tyrkisk, gresk og kinesisk. Dette har løst saker av språkbarrierer i disse høyere utdanningsinstitusjoner slik at selv internasjonale studenter til å søke landets høyere utdanning.

Bachelorgrad studier på Kypros

treff Filter

St George bach. medisin og bach. kirurgi (mbbs) grad

University of Nicosia Medical School
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Kypros Nikosia

St Georges har en velfortjent rykte som et populært og konkurransedyktig valg for studenter som søker om medisin. Graduate entry program ble opprettet i 2000 for å tiltrekke modne søkere som allerede hadde en grad og som hadde opplevd livet i verden utenfor utdanning. Kurset tiltrakk stor interesse og ble raskt anerkjent over hele Storbritannia som banebrytende, nyskapende og banebrytende.

Bachelor of Medicine og Bachelor of Surgery (i samarbeid med St. George's University of London)

University of Nicosia
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Kypros Nikosia

Et 4-årig utdannet medisinsk program med en grad fra St. George's, University of London Medical School Tilbys på det største private universitetet i Kypros klinisk på ledende medisinske sentre i USA, Israel og Europa

Bachelor i farmasi (BPharm)

University of Nicosia
Campus Heltid studier 5 år Kontakt skolen Kypros Nikosia

Det overordnede målet med programmet er å forberede studenter vitenskapelig og profesjonelt for å bli fullt utdannet i apotekets vitenskap.

BSc i sykepleie

University of Nicosia
Campus Heltid studier Deltid 4 år Kontakt skolen Kypros Nikosia + 1 fler

De viktigste pedagogiske målene for programmet er å gi intellektuelt utfordrende kurs som den personlige utviklingen av studenter og er grunnlagt på stipend og forskning; for å forbedre deltakelse, veiledning, støtte læring og undervisningspolitikk som