HEALTHCARESTUDIES.NO

4 Bachelorgradgrader i Laboratorievitenskap 2020

En bachelorgrad er ansett som et nødvendig skritt i å få en rekke karrieremål. Etter å ha fullført en grad, nyutdannede har mulighet til å komme ut i arbeid eller å fortsette sin utdanning i en master-eller doktorgrad program. Studiet kan innlemme en kombinasjon av klasserom og hands-on læring.

Hva er en Bachelor i Medisinsk Laboratorium? Laboratorium forskere er en viktig brikke i diagnostisering og behandling av sykdommer. En grad i feltet vil forberede deg til å jobbe med en rekke medisinsk utstyr som du deltar i diagnostisk patologi og forskning. Studentene vil møte både klasserom og laboratoriet under studiene. Disse programmene varer vanligvis åtte til ti semestre, og ofte, vil institusjoner bistå i profesjonell plassering etter endt utdanning.

Posisjoner innen laboratorie vitenskap tilby sterke lønn og et engasjerende vitenskapelig arbeidsmiljø.For å oppnå en grad i feltet, må søkere ha en bachelorgrad som demonstrerer deres gjeldende erfaring.

Kostnaden av å fullføre et program varierer mellom institusjoner, og det er viktig å forske på kostnadene for å finne den som passer best for deg. Lengde på programmet og plassering kan påvirke kostnadene, slik at studenter bør kontakte sin skole for spesifikk kostnadsinformasjon.

Etter at de har fullført utdannelsen sin, mange studenter fortsette sine studier i felt og skaffe mer kunnskap sammen med økt mulighet. Det er forskjellige, men bestemte felt å velge mellom, og nyutdannede kan finne entry-level stillinger i hver etter endt utdanning. Personene arbeider i både laboratorium og sykehus innstillinger, og mange arbeider i offentlige helseorganisasjoner, ideelle organisasjoner eller farmasøytiske selskaper.

Det finnes en rekke institusjoner som tilbyr en Bachelor i Medisinsk Laboratorium, så det er viktig å undersøke en rekke skoler.For å begynne, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

4 Resultater i Laboratorievitenskap Filter

Bmls i medisinsk laboratorium vitenskap

Igbinedion University, Okada
Campus Heltid studier 4 - 5 år Mars 2020 Nigeria Benin City

Medical Laboratory Science er en lovende og dynamisk yrke som er utformet for å gi brede grunnlaget for fundamental vitenskapelig kunnskap og dens anvendelse, slik at de nyutdannede er godt forberedt til å møte med skiftende behovene til moderne vitenskapelig kunnskap vurderer sin sentral rolle i helsevesenet levering system.

Bachelor medisinsk laboratorium vitenskap (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Malaysia Shah Alam

Medical Laboratory Science (MLS) programmet gir en mulighet for utdanning og opplæring i alle de store disiplinene medisinsk

Bachelor av medisinsk laboratorium vitenskap (bmlsc)

Charles Darwin University
Campus Heltid studier Deltid 4 - 8 år Januar 2020 Australia Darwin Sydney Melbourne + 3 fler

Dette yrkes- og profesjonsrettet grad vil forberede studentene på en karriere som medisinske forskere innen områdene diagnostisk patologi, forskning og spesialiserte laboratorier. Medisinsk laboratorie

Bachelor i helsefag i medisinsk laboratorievitenskap

Bellarmine University
Campus Heltid studier 4 år September 2020 USA Louisville

Som medisinsk laboratorieforsker vil du bli en livsforbindelse! De fleste medisinske avgjørelser er basert på laboratorietestresultater generert av medisinske laboratorieforskere (tidligere kjent som medisinske teknologer eller kliniske laboratorieforskere). De bruker ferdigheter og instrumentering for å analysere blodceller og kroppsvæsker, for å identifisere sykdomsfremkallende bakterier og virus, og å utføre testing før transfusjoner og transplantasjon.