HEALTHCARESTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Bachelorgradgrader i Libanon 2019/2020

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Libanon-offisielt kalt den libanesiske republikk. Det er funnet i Øst-Middelhavet. Mange mennesker i landet har tilgang til utdanning som er utgangspunktet strukturert i grunnleggende, primær og sekundær så vel som høyere utdanning.

Bachelorgradgrader i Libanon

treff Filter

Bachelor i Biomedical Science

Lebanese International University
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Medisinsk Biokjemi er konstruert for å presentere det grunnleggende biokjemi, og dermed inkludert et studium av strukturen av karbohydrater, lipider, proteiner, enzymer og nukleotider, i tillegg til deres metabolisme, bioenergi, membraner og signalanlegg, integrasjon og regulering av hoved-metabolske baner , nitrogen metabolisme, myoglobin, hemoglobin, og hemostase, med vekt på den biokjemiske grunnlaget for menneskelig sykdom.

Bachelor i farmasi

Lebanese International University
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Dispenser praksis, rådgivning og kontroll for legemiddelinteraksjoner og andre apotekpraksis vil bli anvendt i dette programmet slik at studenten vil bli vurdert for kliniske og praktiske ferdigheter på eksamen.

Bachelor i ergoterapi

Saint Joseph University of Beirut
Campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Arbeidsterapi (OT) er et nødvendig og tydelig rehabiliterings yrke som fremdeles kommer frem i Libanon.