Bachelor i Medicine i Storbritannia

Se Bachelorgradgrader i Medicine i Storbritannia

Medicine

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Bachelor i Medicine i Storbritannia

Les mer

Bachelor i medisinsk bachelor i kirurgi (BMBS)

University of Lincoln
Campus Heltidsstudier 5 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston

Denne femårige Bachelor of Medicine Bachelor of Surgery (BMBS) medisinsk grad tar sikte på å utvikle studenter til å praktisere leger. Etter oppgradering, vil studentene være berettiget til å registrere foreløpig med General Medical Council (GMC) og begynne å jobbe som lege på UK Foundation Program. [+]

Kurset

University of Lincoln har startet et spennende samarbeid med University of Nottingham for å tilby medisinsk utdanning i Lincolnshire. Studenter kan nå søke om å studere for Universitetet i Nottinghams BMB-bachelor i Lincoln, undervist av akademiske ansatte fra begge universitetene.

Nottingham medisin kurs er noen av de mest populære i landet, og tilbyr nyskapende undervisning og tidlig interaksjon med pasienter. Vi tar sikte på å sikre at våre leger lærer av erfaring og kurset tilbyr en variert plasseringserfaring, som gir muligheten til å få praktisk klinisk erfaring gjennom gode forbindelser med lokale Lincolnshire NHS trusts.

Alle søknader til dette kurset må skje gjennom UCAS. Studentene må søke på University of Nottingham og velge Medicine BMBS (Lincoln Pathway ) som et alternativ.... [-]    HT