Bachelor i Medisin i Canada

Sammenlign Bachelorgrad studier i Medisin i Canada

Medisin

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Studentene i medisin vil bli doktorer, sykepleiere og kirurger i morgen. Dette brede feltet er opptatt av forebygging, diagnostisering og behandling av sykdom. Det omfatter generelt studiet av menneskekroppen, samt farmasøytiske, kirurgiske og andre medisinske teknikker.

Kanadiere legger stor vekt på læring, og har utviklet en første-rate utdanningssystemet med høy standard. Ikke bare gir Canada et trygt, rent miljø, men det har vært konsekvent rangert som en av verdens beste steder å bo i form av livskvalitet av FN.

Bachelor i Medisin i Canada

Les mer

Doctor of Medicine

University of Toronto
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Canada Toronto

Vårt omfattende fire-års pensum forvandler elevene inn dyktige og empatiske leger. De to første årene, kalt Preclerkship, etablere grunnleggende gjennom klasserommet læring, i anatomi laboratorier, gjennom forelesninger og seminarer, og i samfunnet. Kliniske ferdigheter utvikles tidlig, og gir deg pasient-basert læring fra år én. År tre og fire er brukt i clerkship, en serie med rotasjoner gjennom ... [+]

Doctor of Medicine

Vårt omfattende fire-års pensum forvandler elevene inn dyktige og empatiske leger.

De to første årene, kalt Preclerkship, etablere grunnleggende gjennom klasserommet læring, i anatomi laboratorier, gjennom forelesninger og seminarer, og i samfunnet. Kliniske ferdigheter utvikles tidlig, og gir deg pasient-basert læring fra år én. År tre og fire er brukt i clerkship, en serie med rotasjoner gjennom de store helse spesialiteter. Med støtte fra agent sykehus og helsesentre, studentene gå dypere inn i områder som pediatri, geriatri, indremedisin og psykiatri. Vår verdensklasse nettverk av sykehus og kliniske omsorg områder vil koble deg til dagens medisinske funn.... [-]