Bachelor i Medisin i Canada

Sammenlign Bachelorgrad studier i Medisin i Canada

Medisin

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Fagområdet omfatter selv diagnostisering, forebygging og behandling av menneskelige sykdommer og skader. Medisinske studenter lærer å helbrede og ta vare på syke mennesker, ved å bruke sin grundige kunnskap om menneskekroppen og emner som legemidler og kirurgi.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

Bachelor i Medisin i Canada

Les mer

Doctor of Medicine

University of Toronto
Campus Heltidsstudier 4 år September 2019 Canada Toronto

Vårt omfattende fire-års pensum forvandler elevene inn dyktige og empatiske leger. De to første årene, kalt Preclerkship, etablere grunnleggende gjennom klasserommet læring, i anatomi laboratorier, gjennom forelesninger og seminarer, og i samfunnet. Kliniske ferdigheter utvikles tidlig, og gir deg pasient-basert læring fra år én. År tre og fire er brukt i clerkship, en serie med rotasjoner gjennom ... [+]

Doctor of Medicine

Vårt omfattende fire-års pensum forvandler elevene inn dyktige og empatiske leger.

De to første årene, kalt Preclerkship, etablere grunnleggende gjennom klasserommet læring, i anatomi laboratorier, gjennom forelesninger og seminarer, og i samfunnet. Kliniske ferdigheter utvikles tidlig, og gir deg pasient-basert læring fra år én. År tre og fire er brukt i clerkship, en serie med rotasjoner gjennom de store helse spesialiteter. Med støtte fra agent sykehus og helsesentre, studentene gå dypere inn i områder som pediatri, geriatri, indremedisin og psykiatri. Vår verdensklasse nettverk av sykehus og kliniske omsorg områder vil koble deg til dagens medisinske funn.... [-]