Bachelor i Medisin i Storbritannia

Søk Bachelorgrad studier i Medisin i Storbritannia

Medisin

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Studentene i medisin vil bli doktorer, sykepleiere og kirurger i morgen. Dette brede feltet er opptatt av forebygging, diagnostisering og behandling av sykdom. Det omfatter generelt studiet av menneskekroppen, samt farmasøytiske, kirurgiske og andre medisinske teknikker.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Bachelor i Medisin i Storbritannia

Les mer

Bachelor i medisinsk bachelor i kirurgi (BMBS)

University of Lincoln
Campus Heltidsstudier 5 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston

Denne femårige Bachelor of Medicine Bachelor of Surgery (BMBS) medisinsk grad tar sikte på å utvikle studenter til å praktisere leger. Etter oppgradering, vil studentene være berettiget til å registrere foreløpig med General Medical Council (GMC) og begynne å jobbe som lege på UK Foundation Program. [+]

Kurset

University of Lincoln har startet et spennende samarbeid med University of Nottingham for å tilby medisinsk utdanning i Lincolnshire. Studenter kan nå søke om å studere for Universitetet i Nottinghams BMB-bachelor i Lincoln, undervist av akademiske ansatte fra begge universitetene.

Nottingham medisin kurs er noen av de mest populære i landet, og tilbyr nyskapende undervisning og tidlig interaksjon med pasienter. Vi tar sikte på å sikre at våre leger lærer av erfaring og kurset tilbyr en variert plasseringserfaring, som gir muligheten til å få praktisk klinisk erfaring gjennom gode forbindelser med lokale Lincolnshire NHS trusts.

Alle søknader til dette kurset må skje gjennom UCAS. Studentene må søke på University of Nottingham og velge Medicine BMBS (Lincoln Pathway ) som et alternativ.... [-]