Filter
Bachelor
Mongolia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Bachelorgrad studier i Mongolia 2019/2020

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Livet i Asia er ikke alltid bra for mange som enten studerer eller besøk der. Imidlertid vil besøker Mongolia være en idé verdt å prøve. Hvis du trenger kvalitet engelsk læring i Asia, er dette stedet. Språket blir undervist på tvers av alle videregående skoler. Du kan melde deg til landets beste universitetene i mongolsk University of Science and Technology og National University of Mongolia.

Bachelorgrad studier i Mongolia

Les mer Minimér

treff

Mongolian University Of Life Sciences

Vår Bachelor i veterinærmedisin ble opprettet for å utvikle og skape en ressursmiljø for veterinærutdanning og forskning tjeneste, gjennom styrking av kompetanse og opplæ ... [+]

Uslåelig verdi og et oppdrag for å hjelpe elevene å bli etiske globale borgere. Alt på en campus som er vennlig, oppmuntrende og nyttig!

Vår Bachelor i Veterinary Medicine ble opprettet for å utvikle og skape en ressursmiljø for veterinærutdanning og forskning tjeneste, gjennom styrking av kompetanse og opplæring, forskning og det pedagogiske miljøet.

Arbeide med ledende eksperter og primær personell for beskyttelse av husdyr og til fordel for folkehelsefeltet er et poeng av stolthet. Å ha konsekvent og aktivt samarbeid med internasjonalt anerkjente skolen er en annen måte at vi gir flere muligheter for student utvikling.

General Admission

Hvordan søke:

... [-]
Mongolia Ulaanbaatar
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk