Bachelor i Mongolia

Beste Bachelorgrad studier i Mongolia 2018/2019

Master

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Mongolia er et land i Øst-og Sentral-Asia. Det grenser til Russland i nord og Kina i sør, øst og vest. Ulan Bator, hovedstaden og største by, er hjem til ca 45% av befolkningen. Det tar vanligvis Vesten ca 9 til 18 måneder før de skaffer seg gode conversational ferdigheter i mongolsk.

Bachelorgrad studier i Mongolia

Les mer

Bachelor of veterinærmedisin

Mongolian University Of Life Sciences
Campus Heltidsstudier August 2019 Mongolia Ulaanbaatar

Vår Bachelor i veterinærmedisin ble opprettet for å utvikle og skape en ressursmiljø for veterinærutdanning og forskning tjeneste, gjennom styrking av kompetanse og opplæring, forskning og det pedagogiske miljøet. [+]

Uslåelig verdi og et oppdrag for å hjelpe elevene å bli etiske globale borgere. Alt på en campus som er vennlig, oppmuntrende og nyttig!

Vår Bachelor i Veterinary Medicine ble opprettet for å utvikle og skape en ressursmiljø for veterinærutdanning og forskning tjeneste, gjennom styrking av kompetanse og opplæring, forskning og det pedagogiske miljøet.

Arbeide med ledende eksperter og primær personell for beskyttelse av husdyr og til fordel for folkehelsefeltet er et poeng av stolthet. Å ha konsekvent og aktivt samarbeid med internasjonalt anerkjente skolen er en annen måte at vi gir flere muligheter for student utvikling.

General Admission

Hvordan søke:

... [-]


    HT