Filter
Bachelor
Mongolia Ulaanbaatar Ulaanbaatar Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp Bachelorgrad studier in Ulaanbaatar i Mongolia 2019

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Mongolia er et land i Øst-og Sentral-Asia. Det grenser til Russland i nord og Kina i sør, øst og vest. Ulan Bator, hovedstaden og største by, er hjem til ca 45% av befolkningen. Det tar vanligvis Vesten ca 9 til 18 måneder før de skaffer seg gode conversational ferdigheter i mongolsk.

Den Ulaanbaatar Byen ligger i hjertet av Mongolia. Dette stedet har National University of Mongolia og Mongolia International University. Dette stedet gir veldig avansert kurs og studieprogrammene innen Technologies og internasjonale studier.

Bachelorgrad studier in Ulaanbaatar i Mongolia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Mongolia
Ulaanbaatar
Ulaanbaatar
Studietype
Pacing
Mongolian University Of Life Sciences

Vår Bachelor i veterinærmedisin ble opprettet for å utvikle og skape en ressursmiljø for veterinærutdanning og forskning tjeneste, gjennom styrking av kompetanse og opplæ ... [+]

Uslåelig verdi og et oppdrag for å hjelpe elevene å bli etiske globale borgere. Alt på en campus som er vennlig, oppmuntrende og nyttig!

Vår Bachelor i Veterinary Medicine ble opprettet for å utvikle og skape en ressursmiljø for veterinærutdanning og forskning tjeneste, gjennom styrking av kompetanse og opplæring, forskning og det pedagogiske miljøet.

Arbeide med ledende eksperter og primær personell for beskyttelse av husdyr og til fordel for folkehelsefeltet er et poeng av stolthet. Å ha konsekvent og aktivt samarbeid med internasjonalt anerkjente skolen er en annen måte at vi gir flere muligheter for student utvikling.

General Admission

Hvordan søke:

... [-]
Mongolia Ulaanbaatar
August 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk