Bachelor i Naturopathy

Topp universiteter Bachelorgradgrader i Naturopathy 2019

Naturopathy

En Bachelor of Science er en lavere grad som kan forberede studentene på en livslang karriere. Studenter studerer kurs som er fokusert rundt deres valgte fagområde. Klasser tilbys ved private høyskoler og universiteter over hele verden.

Hva er en Bachelor i Naturopathy? Dette er et program utviklet for de som ønsker å satse på en karriere innen naturmedisin. Studentene skal øke sine ferdigheter og kunnskaper i alle aspekter av komplementær og alternativ medisin som behandler sinn, kropp og sjel. Hvert program vil være forskjellig, men studenter kan få kunnskap i modaliteter som ernæring, akupunktur, psykologisk rådgivning, urtemedisin, homøopati, ayurveda, natur kur, og konvensjonell medisin. I mange programmer, vil den siste delen av utdanningsplanen innebærer hands-on trening i en klinisk setting.

Det er mange fordeler med å tjene en naturopathy grad.Studentene blir introdusert til en rekke helbredende kunst, og de lærer alternative måter å helbrede kroppen. Ideen om velvære blir stadig mer utbredt, så det er flere muligheter til å finne en oppfylle karriere.

Den undervisning og avgifter involvert med å tjene en naturmedisin grad kan variere ganske mye. Det er skoler over hele verden som tilbyr dette programmet, så plasseringen er en stor faktor. Studentene bør kontakte den enkelte skole for å finne ut økonomiske krav.

Nyutdannede med en naturmedisin grad har en rekke karriere alternativer. Sin utdanning gir dem kompetanse til å arbeide i en rekke alternative medisinske kontorer. Mange mennesker velger å videreutvikle sin utdanning og tjene en mastergrad eller doktorgrad, noe som gir dem flere muligheter til å gjøre en forskjell i folks helse. Arbeider i en gruppe klinikk eller åpne en privat naturopathy praksis er vanlige karriereveier.

Ved hjelp av vår online database, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form. 

Les mer