Filter
Bachelor
Nederland Amsterdam Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Bachelorgradgrader in Amsterdam i Nederland 2019

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Hovedstaden i Nederland, har Amsterdam kjente universiteter som University of Amsterdam og Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Disse pedagogiske institusjoner har en tendens til å gi diversifisert graduate og post graduate grad programmer, og de har top notch forskning og utvikling anlegg.

Bachelorgradgrader in Amsterdam i Nederland

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Nederland
Amsterdam
Studietype
Pacing
Vrije Universiteit Amsterdam

Bachelorprogrammet Biomedisinsk Vitenskap ved VU Amsterdam kombinerer unikt grunnleggende forskning med klinisk relevante emner. Studie av helse og sykdom går hånd i hånd ... [+]

Beste Bachelorgradgrader in Amsterdam i Nederland. Menneskets essens og helseHvis du ønsker å utforske menneskets essens, å forstå biologien til den sunne menneskekroppen og sykdomsutbrudd, er Biomedisinsk Vitenskap programmet for deg. Du vil lære om menneskelig biologi, og hvordan du bruker denne kunnskapen i vitenskapelig forskning til medisinske problemstillinger rundt helse og sykdom. Det er fortsatt så mange sykdommer og forhold som vi ikke har noen løsninger på. Så det er enda viktigere for oss å utvide vår kunnskap om hvordan vår kropp fungerer akkurat. Følgelig vil du studere dette på alle nivåer, fra molekyler til humane populasjoner.Ser videre som en biomedisinsk forskerVU Amsterdam betyr å se nærmere på. I tilleg... [-]
Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk