Bachelorgrad studier i Norge 2020

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.Norge, offisielt Kongeriket Norge er et skandinavisk enhetlig konstitusjonelt monarki hvis territorium omfatter den vestlige delen… Les mer

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Norge, offisielt Kongeriket Norge er et skandinavisk enhetlig konstitusjonelt monarki hvis territorium omfatter den vestlige delen av den skandinaviske halvøya, Jan Mayen, den arktiske øygruppen Svalbard og subantarctic Bouvetøya. Høyere utdanning i Norge tilbys ved en rekke av syv universiteter.

Bachelorgrad studier i Norge

Minimér
Bjørknes Høyskole
Oslo , Norway

Fysioterapi er utdanningen for deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn.

Fysioterapi er utdanningen for deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn. -
Bachelor
Heltid studier
4 år
Norsk
Januar 2020
Campus