Bachelor i Norge

Beste Bachelorgrad studier i Norge 2018/2019

Master

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og faktisk den østligste - av de tre skandinaviske landene. Norge er kjent for sin fantastiske og varierte natur. Fjordene i vest i landet er lange smale viker, flankert på hver side av høge fjell der havet penetrerer langt inn i landet. Det overordnede ansvaret for utdanning ligger hos norske Utdannings-og forskningsdepartementet.

Bachelorgradgrader i Norge

Les mer

Bachelor i fysioterapi

Bjørknes Høyskole
Campus Heltidsstudier 4 år January 2019 Norge Oslo

Fysioterapi er utdanningen for deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn. [+]

Fysioterapier utdanningenfor deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn. Fysioterapier et etablert helsefagligyrke med tung vitenskapelig dokumentasjon og mange spesialistområder.

Detaljert kunnskap

Fysioterapeuters kunnskap og erfaring om muskel- og skjelettsysetemet ogmuligheter for bevegelse, er sentrale elementer i yrkesutøvelsen. Den grunnleggende forståelsen baserer seg på viten om menneskets anatomi, fysiologiske funksjoner og bevegelsesutvikling.

4-årig utdanningsløp

Det tar fire år å bli autorisert som fysioterapeut; tre år på fysioterapi-utdanningen og et siste år som utgjør obligatorisk turnustjeneste.Praksis er fra første stund en viktig del av utdanningen.... [-]