Bachelorgrad studier i Norge 2020

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.Norge, offisielt Kongeriket Norge er et skandinavisk enhetlig konstitusjonelt monarki hvis territorium omfatter den vestlige delen av den skandinaviske halvøy… Les mer

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Norge, offisielt Kongeriket Norge er et skandinavisk enhetlig konstitusjonelt monarki hvis territorium omfatter den vestlige delen av den skandinaviske halvøya, Jan Mayen, den arktiske øygruppen Svalbard og subantarctic Bouvetøya. Høyere utdanning i Norge tilbys ved en rekke av syv universiteter.

Bachelorgrad studier i Norge

Minimér
Bjørknes Høyskole
Oslo, Norge

Fysioterapi er utdanningen for deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn.

Fysioterapi er utdanningen for deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn. -
Bachelor
Heltid studier
4 år
Norsk
jan. 2020
Campus