Filter
Bachelor
Norge Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Bachelorgrad studier i Norge 2019/2020

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Norge, offisielt Kongeriket Norge er et skandinavisk enhetlig konstitusjonelt monarki hvis territorium omfatter den vestlige delen av den skandinaviske halvøya, Jan Mayen, den arktiske øygruppen Svalbard og subantarctic Bouvetøya. Høyere utdanning i Norge tilbys ved en rekke av syv universiteter.

Bachelorgradgrader i Norge

Les mer Minimér

treff

Bjørknes Høyskole

Fysioterapi er utdanningen for deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn. ... [+]

Fysioterapier utdanningenfor deg som vil hjelpe mennesker til bedre helse med faglig kompetanse og helhetlig menneskesyn. Fysioterapier et etablert helsefagligyrke med tung vitenskapelig dokumentasjon og mange spesialistområder.

Detaljert kunnskap

Fysioterapeuters kunnskap og erfaring om muskel- og skjelettsysetemet ogmuligheter for bevegelse, er sentrale elementer i yrkesutøvelsen. Den grunnleggende forståelsen baserer seg på viten om menneskets anatomi, fysiologiske funksjoner og bevegelsesutvikling.

4-årig utdanningsløp

Det tar fire år å bli autorisert som fysioterapeut; tre år på fysioterapi-utdanningen og et siste år som utgjør obligatorisk turnustjeneste.Praksis er fra første stund en viktig del av utdanningen.... [-]

Norge Oslo
Januar 2020
Heltid studier
4 år
Campus