Filter
Bachelor
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste studieprogrammer 3 Bachelorgradgrader i Nutrition 2019

De fleste studenter som begynner på avansert utdanning velger å starte med bachelorgrader. De fleste av disse programmene varer fire år, selv om det kan være tre til fem, avhengig av studentene og institusjonen.
Hva er en bachelor i ernæring? Ernæring er studien av hvordan mat og drikke påvirker mennesker. Folk mottar sin energi fra makronæringsstoffer som proteiner, lipider og karbohydrater. De inntar også materialer for andre viktige prosesser i form av mikronæringsstoffer som vitaminer og mineraler. Ernæringsstudier forsøker å forstå hvordan man bruker forbrukte produkter for best å påvirke helse og velvære. Emphases kan inkludere atletisk ernæring, matkvalitet og sikkerhet og næringsbehandling.
Studentene lærer vanligvis vitenskapsbaserte beslutningsprosesser, som er viktige for å ta valg både i og utenfor ernæring. Å vite hvordan man vurderer ernæringsstatus hos mennesker og utformer ernæringsstrategier, er nyttig både på jobb og for mennesker i livet ditt.
Det er vanskelig å gi en bestemt pris på et ernæringsprogram fordi så mye av det er bestemt av student og universitet. Å ringe eller sende e-post til institusjonens finansavdeling er den beste måten å få mer informasjon på. Stipend, stipend og lån kan være tilgjengelige for deg, avhengig av situasjonen din.
Eksperter i ernæring er ansatt i de offentlige, private og ideelle sektorene. Idrettsnæringseksperter utvikler diettplaner som brenner idrettsutøvere slik at de kan utføre sitt beste. De kan jobbe med sportshold eller freelance gjennom sine egne selskaper. Skole diettister utformer skole lunsjer for å hjelpe utdanning og passe ernæringsmessige retningslinjer. Helse-ernæring koordinatorer for ideelle organisasjoner skape næringsrik måltid planer for å bekjempe effekten av fattigdom.
Fordi ernæring er en voksende bekymring i den moderne verden, kan du typisk finne mange kvalifiserte universiteter som tilbyr programmer i den. Se på forskjellige institusjoner for å finne heltid, deltid, akselerert læring eller online studie som passer best til din situasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

3 Results in Nutrition

Instituto Piaget

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsoppl ... [+]

campusViseuLæringsmål

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsopplæring, ernæringsbehandling, gruppefôring, kvalitetskontroll og mattrygghet, innovasjon av metoder og teknikker , design, organisering og styring av matløsninger, beslutningsstøtte på matpolitikk og forskning.

Den profesjonelle fremtiden vil kunne gripe inn på ulike områder (helse, idrett, skole, catering, sosial solidaritetsinstitusjoner, matproduksjon og distribusjon og kommuner) som følge av planer for intervensjon i folkehelsen og vurderer mat og næringspolitikken.

karrieremuligheter... [-]
Portugal Viseu Santo André
October 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Tecmilenio

Professional utvikler effektive og sunne ernæringsmessige strategier. ... [+]

Graduate profil Vurdere ernæringsstatus av individer og sosiale grupper. Designe og vurdere effektive ernæringsmessige strategier i henhold til problemene med individer og sosiale grupper. Omfattende administrere mat tjenester av forskjellige typer. Opprette og administrere virksomheten rådgivende og rådgivning i områder av ernæring. Bruk vitenskapelige prinsipper og etiske beslutninger for fi. Effektivt integrere tverrfaglige team. Fremme en positiv og effektive endringer i livsstilen til folk. feltarbeid Sykehus, klinikker og helsesentre. Treningssentre, skoler og bedrifter som krever støtte ernæring fagfolk. private legekontorer. Non-profit organisasjoner og offentlige institusjoner. personlig oppmerksomhet til pasienter med behov pågående omsorg i sin ernæringsstatus. Mitt eget selskap. Curriculum ... [-]
Mexico Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Mer
July 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Maastricht University, Campus Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring ... [+]

Universitetshøgskolen Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring

Raske faktafor høyt motiverte studenter med en lidenskap for mat, ernæringfrihet til å designe din egen læreplan3-årig, heltid bachelor, undervist på engelskselektiv opptak, starter i septemberukentlig: 12-14 kontakt timer, 28 timer selvstudiumAvhengig av konsentrasjonen du har valgt, vil du motta en bachelor- eller bachelorgrad ved oppgraderingBindende studieråd (minst 45 ut av 60 studiepoeng i år 1)Hvorfor dette programmet?

Spiser du fettfisk gjør du smartere? Kyller sjokolade deg opp? Vil du vite hvordan "unaturlige" E-tall er? Og finn ut hvilke spisevaner som holder oss sunne og forebygger sykdom? Deretter er Universitetshøgskolen Venlo (UCV) programmet for deg. På UCV har du muligheten til å fokusere på mat, ernæring... [-]

Nederland Venlo
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk