Bachelor i Nutrition i Europa

Topp universiteter Bachelorgradgrader i Nutrition i Europa 2018/2019

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Bachelor i Nutrition i Europa

Les mer

Bachelor: Høgskolen Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Nederland Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring [+]

Universitetshøgskolen Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring

Raske faktafor høyt motiverte studenter med en lidenskap for mat, ernæringfrihet til å designe din egen læreplan3-årig, heltid bachelor, undervist på engelskselektiv opptak, starter i septemberukentlig: 12-14 kontakt timer, 28 timer selvstudiumAvhengig av konsentrasjonen du har valgt, vil du motta en bachelor- eller bachelorgrad ved oppgraderingBindende studieråd (minst 45 ut av 60 studiepoeng i år 1)Hvorfor dette programmet?

Spiser du fettfisk gjør du smartere? Kyller sjokolade deg opp? Vil du vite hvordan "unaturlige" E-tall er? Og finn ut hvilke spisevaner som holder oss sunne og forebygger sykdom? Deretter er Universitetshøgskolen Venlo (UCV) programmet for deg. På UCV har du muligheten til å fokusere på mat, ernæring... [-]


Bachelor of Science i ernæring

Atlântica
Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Portugal Barcarena

Ernæringsvitenskap er et område av nåværende interesse for samfunnet. Eksistensen i Atlântica av en grad i dette området vil bidra til realiseringen av flere nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter. [+]

Kursbeskrivelse

Ernæringsvitenskap er et område av nåværende interesse for samfunnet. Eksistensen i Atlântica av en grad i dette området vil bidra til realiseringen av flere nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter. Den vitenskapelige og pedagogiske kvaliteten til undervisningen vil gi studentene en solid læring innen dette kunnskapsområdet, forberede fremtidige fagfolk med ferdigheter i teknisk og profesjonelt lederskap, allsidighet og evne til å jobbe i tverrfaglige team.

Den kurrikulære strukturen ble opprettet under hensyntagen til den europeiske og internasjonale konteksten, samt referansen for næringsdrivendeens faglige formasjon for å garantere tilbud og kvalitet på utdanning som svarer til det som praktiseres i de beste nasjonale og internasjonale universiteter og for å tilfredsstille De tekniske og vitenskapelige kravene som kreves av næringsdriftens rekkefølge, når et nivå av fortreffelighet og kvalitet. Dermed er det ment å trene ernæringseksperter med differensierte praktiske ferdigheter og med brukervennlighet av verktøy tilgjengelig i næringsområdet.... [-]


Ernæring Sciences

Instituto Piaget
Campus Heltidsstudier 4 år October 2018 Portugal Viseu Santo André + 1 fler

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsopplæring, ernæringsbehandling, gruppefôring, kvalitetskontroll og mattrygghet, innovasjon av metoder og teknikker , design, organisering og styring av matløsninger, beslutningsstøtte på matpolitikk og forskning. [+]

campusViseuLæringsmål

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsopplæring, ernæringsbehandling, gruppefôring, kvalitetskontroll og mattrygghet, innovasjon av metoder og teknikker , design, organisering og styring av matløsninger, beslutningsstøtte på matpolitikk og forskning.

Den profesjonelle fremtiden vil kunne gripe inn på ulike områder (helse, idrett, skole, catering, sosial solidaritetsinstitusjoner, matproduksjon og distribusjon og kommuner) som følge av planer for intervensjon i folkehelsen og vurderer mat og næringspolitikken.

karrieremuligheter... [-]