Filter
Bachelor
Asia Studietype: Alle Tempo: Alle

Topp Bachelorgrad studier i Optometric Medicine i Asia 2019

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Bachelor i Optometric Medicine i Asia

Les mer Minimér

1 Results in Optometric Medicine, Asia

Al-Ahliyya Amman University

Unikt for avdelingen av optikk er den første og eneste delen på nivå med private universiteter i Hashemite kongedømmet Jordan og har innført den delen som en av de delene ... [+]

optikk

Unikt for avdelingen av optikk er den første og eneste delen på nivå med private universiteter i Hashemite kongedømmet Jordan og har innført den delen som en av de delene av Fakultet for farmasi og Medical Sciences i 2015, som gir bachelorgrad i spesialitet optikk med 132 studiepoeng fordelt over fire studieår. Department of Optics ble etablert for å gi en mulighet for nyutdannede til å jobbe i optikk sentre og sentre for oftalmologi og synskorreksjon i tillegg til øye klinikker i sykehus.

beskjed

Å gi studentene ferdigheter av kunnskap i ulike teoretiske og anvendt innen optikk, og finjustere sine evner til å øve kompetent og effektivt.

MålGi studentene kogniti... [-]
Jordan Amman
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk