Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Bachelorgrad studier i Oriental Medicine 2019

Et bachelorprogram er utformet for å utstyre studenter med en grundig kunnskap om et valgt studieområde. Programmet tar vanligvis fire år å fullføre, men for noen kan det ta så lite som tre eller så mange som syv.

Hva er en bachelor i orientalsk medisin? Dette programmet har en tendens til å fokusere på alternative medisiner, spesielt de som kommer fra asiatiske land. I løpet av studietiden kan deltakerne lære hvordan man bruker ukonvensjonelle metoder som akupunktur for å lindre symptomer på sykdom, forhindre fremtidige tilfeller av smerte og til og med kurere sykdom direkte. Kursene kan utstyre personer med helsepersonell og beste praksis for å passere på pasienter, slik at de bedre kan kontrollere sin egen helse. Mange av disse programmene fokuserer på praktisk læring, slik at utøvere er fullt forberedt på å diagnostisere og behandle sykdommer ved oppgradering.

Nyutdannede av dette programmet har en tendens til å være mer åpent og fremtidsrettet enn de fleste. Studiet kan gi gode diagnostiske ferdigheter og en ivrig innsikt i andres helsebehov. Hver av disse ferdighetene kan ta dem langt i karriere og i livet.

Kostnaden for en bachelorgrad varierer betydelig. Faktorer som kan påvirke den totale kostnaden for undervisning inkluderer plasseringen av skolen, programmet som deltok og varigheten av programmet.

Personer som oppgraderer med en bachelor i orientalsk medisin, kan ha mange spennende karrieremuligheter tilgjengelig for dem innen alternativ medisin. I tillegg til å bli akupunktører, kan kandidater fortsette å bli kiropraktorer, massasje terapeuter, fysioterapeuter, kostholds- og ernæringseksperter, helsepersonell eller psykiatriske rådgivere. Deltakere kan finne lykke som arbeider under andres ledelse, eller de kan oppdage at entreprenørskap er deres vei og åpne opp egne rutiner.

Selv om asiatisk medisinsk praksis vanligvis er praktisk, begynner mange skoler å tilby online kurs, som de er praktiske og rimelige. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

1 Resultater i Oriental Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Hvis du ønsker å være en "Superior Practitioner" av Akupunktur TCM, kunne bruke akupunktur ikke bare å lindre, eller til og med kurere, aktuelle sykdommer, men også for å ... [+]

Lisensiatavhandlinger i tradisjonell kinesisk medisin

Hvis du ønsker å være en "Superior Practitioner" av Akupunktur TCM, kunne bruke akupunktur ikke bare å lindre, eller til og med kurere, aktuelle sykdommer, men også for å hjelpe en klient til å bli bedre rustet til å forhindre fremtidig sykdom fra forekommende, så Lic. TCM er kurset for deg.

Hvis du ønsker å bli en spesialist i Akupunktur TCM kunne bistå sunne klienter å forbli slik, og selv forbedre sin egen helse, så dette omfattende opplæringsprogram (som gir mer enn bare "Akupunktur" Training, som er basert på klassisk kinesisk medisin) gjør det mulig for utøveren å bruke et bredt spekter av TCM diagnostiske og terapeutiske verktøy for å oppnå disse målene.... [-]

Irland Dublin
October 2019
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk