Bachelor i Podiatric Medicine

Beste studieprogrammer 4 Bachelorgradgrader i Podiatric Medicine 2019

Podiatric Medicine

Mange velger å jobbe mot en bachelor-grad som en metode for å øke inntjeningspotensialet og jobbmuligheter. De fleste bachelorutdanningene kan være ferdig i ca fire år og innebærer omfattende studie av et bestemt emne eller fagområde.

Hva er en Bachelor i Podiatry? Denne intensive studiet innebærer en tett gjennomgang av Podiatry og relaterte områder, for eksempel sport medisin, farmakologi og pediatrisk medisin. Tilleggs klasse tid er ofte viet til ortopedi, kirurgiske fasiliteter og verktøy, og vanlige problemer og lidelser som påvirker føttene og bena. Studenter i disse programmene bør også forvente nærstudie av de generelle helsefag, samt anatomi, dermatologi og podiatric kirurgi.

Det er mange fordeler etter å få en Bachelor i Podiatry.Mange deltakere i disse programmene melde med det endelige målet om å tjene en mastergrad eller doktorgrad i podiatry eller et beslektet felt, og de bruker det pedagogiske grunnlaget som tilbys i dette kurset som en byggestein for å nå dette målet.

Podiatry studium kostnadene varierer betydelig basert på en rekke faktorer, blant annet hvor et kurs tilbys, og hvor populært et bestemt program er. Potensielle studenter oppfordres til å nå ut til hver skole av interesse direkte for nøyaktig registrering informasjon.

Etter eksamen fra en podiatry bachelorgrad program, mange deltakere velger å fortsette sin utdanning og få en mastergrad eller doktorgrad med det endelige målet om å bli en podiatrist. Andre vellykkede akademikere finne arbeid i idrettsmedisin, ortopedi, medisinsk assistere eller et beslektet felt.Andre studenter finne alternative måter å bruke sin kunnskap om kjemi, biologi og generell medisin innen helsevesenet feltet.

Vår database er et flott referansepunkt for å utforske de mange Podiatry relaterte bachelorutdanningene som tilbys på nettet og over hele verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Bachelor of Podiatric Medicine

Charles Sturt University
Campus Heltidsstudier 4 år January 2019 Australia Albury

[+]

podiatry

Hvorfor studere dette kurset?

Hvordan skal jeg studere?

Faglig anerkjennelse

Omtrentlig Atar

[-]

Grad podiatric

Universidade da Coruña
Campus Heltidsstudier 4 år September 2019 Spania Ferrol

Podiatry kandidater fra Universitetet i A Coruña, vil være fagfolk med kunnskap, ferdigheter og evner som kreves for å gjennomføre aktiviteter rettet mot forebygging, diagnostisering og behandling av sykdommer og misdannelser i føttene, ved podiatric terapeutiske prosedyrer. [+]

Introduksjon

Den Nyutdannede i Podiatry Universitetet i A Coruña, vil være fagfolk med kunnskap, ferdigheter og evner som kreves for å gjennomføre aktiviteter rettet mot forebygging, diagnostisering og behandling av sykdommer og misdannelser i føttene, ved podiatric terapeutiske prosedyrer.

For å oppnå dette, disse profesjonelle har kunnskap og forståelse av de grunnleggende fag for helse, vitenskapelig metode og elementær læring praksis basert på bevis og analyse av data generelt. De vil bli utstyrt med nok til å fortsette å komme seg gjennom selvlærende verktøy og videreutdanning fagfolk.

Hvorfor studere graden

I 2009 kandidater i 2006/2007 (27/35) 96,30% ble det arbeid på tidspunktet for undersøkelsen, 61% arbeider for andre, 12% selvstendig næringsdrivende og resten kombinert begge modaliteter.... [-]


Bachelor of Podiatry

Southern Cross University
Campus Heltidsstudier Deltid 4 - 8 år March 2019 Australia Bilinga + 1 fler

Studenter av Bachelor of Podiatry vil lære å diagnostisere og behandle problemer med føtter og underbenet i toppmoderne fasiliteter på Southern Cross University Gold Coast campus. [+]

Fotene er fascinerende og komplekse - de bærer vekten vår for tusenvis av kilometer i livet, de inneholder en fjerdedel av beinene i kroppen, og det er over 200 forskjellige identifiserte fotforhold. Denne graden vil gjøre det mulig for deg å jobbe i en spesialindustri der det er økende etterspørsel etter dine tjenester, og du kan ha en svært positiv innvirkning på mennesker med forstyrrende helsemessige forhold. Studenter av Bachelor of Podiatry vil lære å diagnostisere og behandle problemer med føtter og underbenet i toppmoderne fasiliteter på Southern Cross University Gold Coast campus. I løpet av din grad vil du ha faglige plasseringsmuligheter for å jobbe med barn og voksne, idrettsutøvere og eldre for å undersøke sportsskader, gangarter, biomekanikk og akutte fotforhold. Nyutdannede fra dette programmet vil få mulighet til å forfølge en karriere med høy grad av autonomi, arbeider i sykehusinnstillinger, gruppepraksis eller for seg selv.... [-]


Bachelor pedikyr

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Campus Heltidsstudier 6 semestre September 2019 Belgia Brussels

Podiatrist er en helsearbeider som omhandler hudproblemer og spiker og alle forhold knyttet til foten struktur og gangavstand (eller kjører). Ledelsen i denne eksperten paramedic kan være lærerikt, forebyggende og kurativ. [+]

Podiatrist er en helsearbeider som omhandler hudproblemer og spiker og alle forhold knyttet til foten struktur og gangavstand (eller kjører). Ledelsen i denne eksperten paramedic kan være lærerikt, forebyggende og kurativ.

Med eller uten resept, innså han etter en fullstendig fysisk undersøkelse, omsorg, råder på støvelen, designer og produserer utstyr for beskyttelse eller korrigering og såler.

Podiatrist tar sikte på å forebygge, gjenopprette og kompensere patologi og / eller lokale arrangementer og ikke systemisk relatert til foten av hans pasienter (barn, voksne, idrettsutøvere og eldre).

Anerkjent av Inami, er også nødvendig for å ta vare på diabetespasienter.... [-]