Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 3 Bachelorgradgrader i Podiatric Medicine 2019

Mange velger å jobbe mot en bachelor-grad som en metode for å øke inntjeningspotensialet og jobbmuligheter. De fleste bachelorutdanningene kan være ferdig i ca fire år og innebærer omfattende studie av et bestemt emne eller fagområde.

Hva er en Bachelor i Podiatry? Denne intensive studiet innebærer en tett gjennomgang av Podiatry og relaterte områder, for eksempel sport medisin, farmakologi og pediatrisk medisin. Tilleggs klasse tid er ofte viet til ortopedi, kirurgiske fasiliteter og verktøy, og vanlige problemer og lidelser som påvirker føttene og bena. Studenter i disse programmene bør også forvente nærstudie av de generelle helsefag, samt anatomi, dermatologi og podiatric kirurgi.

Det er mange fordeler etter å få en Bachelor i Podiatry.Mange deltakere i disse programmene melde med det endelige målet om å tjene en mastergrad eller doktorgrad i podiatry eller et beslektet felt, og de bruker det pedagogiske grunnlaget som tilbys i dette kurset som en byggestein for å nå dette målet.

Podiatry studium kostnadene varierer betydelig basert på en rekke faktorer, blant annet hvor et kurs tilbys, og hvor populært et bestemt program er. Potensielle studenter oppfordres til å nå ut til hver skole av interesse direkte for nøyaktig registrering informasjon.

Etter eksamen fra en podiatry bachelorgrad program, mange deltakere velger å fortsette sin utdanning og få en mastergrad eller doktorgrad med det endelige målet om å bli en podiatrist. Andre vellykkede akademikere finne arbeid i idrettsmedisin, ortopedi, medisinsk assistere eller et beslektet felt.Andre studenter finne alternative måter å bruke sin kunnskap om kjemi, biologi og generell medisin innen helsevesenet feltet.

Vår database er et flott referansepunkt for å utforske de mange Podiatry relaterte bachelorutdanningene som tilbys på nettet og over hele verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

3 Resultater i Podiatric Medicine

Charles Sturt University

... [+]

podiatry

Hvorfor studere dette kurset?

Hvordan skal jeg studere?

Faglig anerkjennelse

Omtrentlig Atar

[-]
Australia Albury
January 2020
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Podiatry kandidater fra Universitetet i A Coruña, vil være fagfolk med kunnskap, ferdigheter og evner som kreves for å gjennomføre aktiviteter rettet mot forebygging, dia ... [+]

Introduksjon

Den Nyutdannede i Podiatry Universitetet i A Coruña, vil være fagfolk med kunnskap, ferdigheter og evner som kreves for å gjennomføre aktiviteter rettet mot forebygging, diagnostisering og behandling av sykdommer og misdannelser i føttene, ved podiatric terapeutiske prosedyrer.

For å oppnå dette, disse profesjonelle har kunnskap og forståelse av de grunnleggende fag for helse, vitenskapelig metode og elementær læring praksis basert på bevis og analyse av data generelt. De vil bli utstyrt med nok til å fortsette å komme seg gjennom selvlærende verktøy og videreutdanning fagfolk.

Hvorfor studere graden

I 2009 kandidater i 2006/2007 (27/35) 96,30% ble det arbeid på tidspunktet for undersøkelsen, 61% arbeider for andre, 12% selvstendig næringsdrivende og resten kombinert begge modaliteter.... [-]

Spania Ferrol
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Podiatrist er en helsearbeider som omhandler hudproblemer og spiker og alle forhold knyttet til foten struktur og gangavstand (eller kjører). Ledelsen i denne eksperten p ... [+]

Podiatrist er en helsearbeider som omhandler hudproblemer og spiker og alle forhold knyttet til foten struktur og gangavstand (eller kjører). Ledelsen i denne eksperten paramedic kan være lærerikt, forebyggende og kurativ.

Med eller uten resept, innså han etter en fullstendig fysisk undersøkelse, omsorg, råder på støvelen, designer og produserer utstyr for beskyttelse eller korrigering og såler.

Podiatrist tar sikte på å forebygge, gjenopprette og kompensere patologi og / eller lokale arrangementer og ikke systemisk relatert til foten av hans pasienter (barn, voksne, idrettsutøvere og eldre).

Anerkjent av Inami, er også nødvendig for å ta vare på diabetespasienter.... [-]

Belgia Brussels
September 2019
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk