HEALTHCARESTUDIES.NO

Beste Bachelorgrad studier i Portugal 2019/2020

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Bachelorgrad studier i Portugal

treff Filter

Grad i Health Management

Atlântica University
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Portugal Barcarena + 1 fler

Helse er den eneste store industrien i verden, og nasjonale helsevesen er de største arbeidsgiverne i alle utviklede land.

Grad i sykepleie

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
Campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Kurset tar sikte på å gi nødvendig opplæring til: Deltakelse i forvaltningen av tjenester, enheter eller helsefasiliteter;

Grad i mat kvalitet og ernæring

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi i forhold til ulike brukerbehov;

Grad i sykepleie

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Portugal Coimbra

Sykepleie de siste tretti årene har gjennomgått en vesentlig utvikling i nivået av vitenskapelig kunnskap og trening på teknologisk nivå og på nivået med omsorgsfilosofien som følge av sosiokulturelle, politiske, økonomiske, demografiske og epidemiologiske endringer i moderne samfunn.