Bachelor i Reproductive Medicine

Beste skoler 2 Bachelorgrad studier i Reproductive Medicine 2019

En bachelorgrad er ofte en av de første universitetsnivåene som inngår av videregående akademikere. Dette utdanningsområdet tar vanligvis en bred titt på et bestemt emne. De fleste studenter kan gjennomføre et bachelorprogram i tre til fem år.

Hva er en bachelor i reproduktiv medisin? Reproduktiv medisin er et bredt helsefelt som kan se på infertilitetsproblemer for menn og kvinner, prenatal omsorg eller familieplanlegging. Enkelte universiteter kan tillate elevene å velge konsentrasjoner på enkelte områder, som for eksempel midlife, fertilitetspraksis eller graviditet. De fleste programmene inneholder foredrag, diskusjoner, prosjekter og laboratoriearbeid i læreplanen for å sikre at lærere blir introdusert til en rekke læringsverktøy. De eksakte kursene som kreves for graden, kan inkludere menneskelige reproduktive systemer, medisinsk terminologi og introduksjon til prenatal omsorg.

Reproduktiv medisin er en viktig del av helsevesenet, og mange arbeidsgivere ser etter fagfolk med en kompetanse på området. Denne graden kan gjøre kandidater mer konkurransedyktige søkere fordi det hjelper dem med å få viktige karriere-spesifikke ferdigheter, for eksempel analyse, kritisk tenkning og pasientomsorg.

Det kan være et bredt spekter av kostnader for bachelorgrader. De fleste universiteter satte sin undervisning basert på program, varighet og klassetype. Fordi hver skole kan ha en annen pris, må søkere få informasjonen direkte fra institusjonen de ønsker å delta på.

Studenter som fullfører en Bachelor i Reproduktiv Medisin program kan være klar for et bredt spekter av karriere. Mange nyutdannede går inn i helsevesenet som jordmødre, endokrinologer, embryologer eller forskere. Noen velger imidlertid å bruke sine overførbare ferdigheter til å bli journalister, professorer eller menneskelige ressursforvaltere. Andre lærde velger å bruke dette programmet som et startpunkt for mer utdanning.

Du kan kanskje finne et bachelorprogram på skolene over hele verden. Enkelte universiteter tilbyr til og med online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Bachelor jordmor (bmid)

Charles Darwin University
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 6 år January 2019 Australia Darwin Sydney Melbourne + 3 fler

The Bachelor of jordmor er primært for studenter basert i Northern Territory på grunn av kravet om å gi kontinuitet i jordmor omsorg. Urfolkskvinner oppfordres [+]

Bachelor i jordmor (BMID)

Steder:

Casuarina Campus Eksterne Studier

The Bachelor of jordmor er primært for studenter basert i Northern Territory på grunn av kravet om å gi kontinuitet i jordmor omsorg. Urfolkskvinner oppfordres til å søke. Interstate studenter bør være oppmerksomme på at det er stadig vanskeligere å få klinisk plassering i andre valutaer enn NT jurisdiksjoner.

Støttet av et rammeverk av kvinne-sentrert omsorg, og understøttet av prinsippene i primærhelsetjenesten, er Bachelor i jordmor en tre års fulltids grad som forbereder studentene til å jobbe som profesjonelle og moderne jordmødre innen en rekke omsorgs sammenhenger.

Pensum reflekterer en filosofi om at jordmor er en profesjon i seg selv og gir læringsmuligheter for å forberede hver utdannet til å fungere som en trygg og kompetent jordmor.... [-]


Bachelor of Midwifery

Southern Cross University
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 6 år March 2019 Australia Coffs Harbour Bilinga + 2 fler

Bachelor of Midwifery vil kombinere ditt talent og dedikasjon med de ferdighetene du trenger for å gi helhetlig omsorg for en kvinne og hennes barn under graviditet, fødsel og tidlig barndom. [+]

Ta del i den viktigste hendelsen i de fleste menneskers liv ved å trene for en givende og utfordrende karriere som jordemor.Bachelor of Midwifery vil kombinere ditt talent og dedikasjon med de ferdighetene du trenger for å gi helhetlig omsorg for en kvinne og hennes barn under graviditet, fødsel og tidlig barndom. Du vil få grunnlag i jordmorsteori og praksis, primærhelsetjenester, kvinners helse og psykososiale fag. Du vil være rustet til å jobbe i tverrfaglige lag og i samarbeid med kvinner for å bidra til sunnere resultater for mor og baby. Plasseringer i denne graden gir deg muligheten til å følge kvinnenes reise gjennom deres graviditeter og støtte dem og deres mangfoldige behov for å oppleve hele spekteret av jordemoderpraksis. Nyutdannede fra dette programmet vil kunne registrere og praktisere som jordmødre på en rekke innstillinger, blant annet offentlige og private sykehus, klinikker og som oppdragsgivere.... [-]