Bachelor i Reflexology

Topp Bachelorgrad studier i Reflexology 2019

En bachelorgrad er en avansert grad i et bestemt felt og tar vanligvis rundt fire år å tjene. Studentene kan først få en tilknyttet grad; De fleste studenter følger imidlertid en bachelorgrad fra begynnelsen.

Hva er en bachelor i refleksologi? Refleksologi er en del av helbredende kunst. Studentene lærer å massere trykkpunkter for å lindre spenninger i hender, føtter og hoder. De kan ta klasser i generell refleksologi, historien om refleksologi og kroppslige systemfunksjoner. Studentene kan også lære andre aspekter av helbredende kunst, inkludert Thai massasje, emosjonell helbredelse, patologi og vurdering, og polaritet. Klasser undervises generelt gjennom en blanding av forelesninger og kliniske økter.

De som studerer refleksologi får større forståelse av kroppen og hvordan den fungerer. De lærer verdifulle, praktiske ferdigheter som kan praktiseres overalt i verden.Læring refleksologi krever selvbevissthet og evnen til å se en interesse gjennom til ferdigstillelse, hvilke arbeidsgivere i et hvilket som helst felt generelt finner viktige.

Kostnaden for en bachelor i refleksologi avhenger av hvor du velger å studere. Når du har begrenset søket til noen få skoler, kan du kontakte deres opptaksavdelinger for informasjon om undervisning, samt mulige undervisningsassistanser.

Mange nyutdannede av refleksologi blir utøvere i spa og klinikker. De kan jobbe selvstendig eller på et lag, og de kan bli lønnet eller jobbe på kommisjon. Noen refleksologer tilbyr mobiltjenester ved å komme til en klient hjemme. Noen nyutdannede innlemme andre helbredende kunst i sin praksis i tillegg til refleksologi, inkludert Reiki og dyp vevsmassasje.

Noen refleksologi klasser tilbys på nettet, avhengig av hvor du bestemmer deg for å studere.En bachelor i refleksologi er tilgjengelig både nasjonalt og internasjonalt, slik at du ikke trenger å begrense søket ditt til ditt eget område. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for Bachelor Reflexology.  Prøv vår kategori Master Reflexology istedet.

Programs in Master Reflexology

Search for similar programs here