HEALTHCARESTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Bachelorgradgrader i Romania 2019/2020

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Bachelorgradgrader i Romania

treff Filter

Doktor i veterinærmedisin

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus Heltid studier 6 år September 2020 Romania Timişoara

Lavere kurs arrangert av fakultet for veterinærmedisin av Banat i Timişoara er Veterinærhøgskole tilgjengelig på engelsk og rumensk for 6 år. The Veterinary Medicine programmet fører til Doctor of Veterinary Medicine.

Bachelor of Science in Physiotherapy (Fysiokinetoterapi og medisinsk rehabilitering)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus Heltid studier 3 år September 2020 Romania Iaşi

Fysioterapeuter: Uavhengige og autonome fagfolk med kunnskap, ferdigheter og kompetanse, forberedt på å ha en nøkkelrolle i helsevesenene som tar sine egne beslutninger.