Filter
Bachelor
Russland Belgorod Oblast Studietype: Alle Pacing: Alle

Bachelorgrad studier i Belgorod Oblast i Russland 2020

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

Bachelorgradgrader i Belgorod Oblast i Russland

Les mer Minimér
Andre studiemuligheter i Russland

treff

Belgorod National Research University

Spesialiststudiet i farmasøytikk kombinerer forskning og praksis og omhandler legemiddeldesign, leting etter naturlige kilder og syntese av medisinske stoffer, forskning ... [+]

Spesialiststudiet i farmasøytikk kombinerer forskning og praksis og omhandler legemiddeldesign, søk etter naturlige kilder og syntese av medisinske stoffer , forskning av slike stoffer, samt spørsmål om produksjon, lagring, dispensering og markedsføring.

Instruksjonsmediene for programmet er russisk og engelsk.

Programmets betydning

Programmet er av interesse for søkerne og åpner nye muligheter for dem, ettersom etterspørselen etter høyt kvalifisert legemiddelpersonell fortsetter å øke. Det er resultat av lengre levetid og velferdsvekst, noe som igjen øker kravene til helsetjenester. Utgifter til medisiner utgjør en stor del av helsekostnadene.

"Farmasøytikk" -programmet er rettet mot opplæring av spesialister med et bredt spekter av kompetanser som er nødvendige i dag. Nyutdannede vil ha ferdigheter i apotekbutikkledelse; produksjon av medisiner i bedrifter og i apotekbutikker; farmasøytisk analyse og toksikologitester; farmasøytisk markedsføring; studere rå medisinplanter og produksjon av medisiner basert på dem, samt forskning knyttet til design og introduksjon av medisiner.... [-]

Russland Belgorod
September 2020
Engelsk,Russisk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk