HEALTHCARESTUDIES

Deltid Bachelorgradgrader i Madrid fra Spania 2021

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Madrid City er hovedstaden i Spania. Det er et byområde med over 3 millioner innbyggere. Den har en arena som heter Las Ventas som vert for den årlige tyrefekting hendelsen. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Deltid Bachelor i Madrid i Spania

treff Filter

Grad i ernæring og diett

Centro de Educación Superior CUNIMAD
Bachelor
24 sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Spansk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Graden i human ernæring og diett ved CUNIMAD er en offisiell kvalifikasjon fra Universitetet i Alcalá (UAH). Det studeres i en blandet modus (kompatibel med arbeid og profesjo ...

Les mer

Dobbel grad i farmasi og bioteknologi

Universidad Europea
Bachelor
Bachelor
sep. 2021
<
Fulltid
<
6 år
Spansk
Campus

Utvik ditt kall fra et avantgarde miljø og inngår i århundrets største vitenskapelige utvikling.

Les mer

Bachelor i Kiropraktikk

Royal University Center Maria Cristina
Bachelor
<
4 år
Spanish (Spain)
Engelsk
Campus

Kiropraktikk er et raskt voksende yrke i Europa. I de landene hvor kiropraktikk er regulert, er det fortsatt behov for flere fagfolk.

Les mer

Grad i Optikk og Optometry

Centro de Educación Superior CUNIMAD
Bachelor
24 sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Spansk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Graden i optikk og optometri er tverrfaglig og har de mest avanserte undervisningsteknologiene som oppslukende virtuell virkelighet og 3D.

Les mer