Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 2 Bachelorgrad studier i Speech and Language Pathology 2019

En bachelorgrad er en fire-årig pedagogisk program som kan hjelpe enkeltpersoner oppnå sine personlige og karrieremål. Samtidig tjene en bachelorgrad, studentene forbedre mange ferdigheter som gjør dem en ressurs for arbeidsplassen.

Hva er en Bachelor i tale og språk terapi? Dette grad programmet instruerer elevene i milepælene i språkutvikling og hvordan å identifisere, diagnostisere og behandle språket, artikulasjon, og svelgevansker, samt hvordan gjennomføre terapi for å løse problemer med motor tale, flyt, og afasi. For å fullføre utdannelsen sin, studentene arbeider med pasienter under veiledning av praktiserende logopeder å forbedre sine ferdigheter og evner som spirende terapeuter.

Mange studenter velger å tjene en bachelorgrad delvis på grunn av de ferdighetene de får i jakten på sin utdanning, som for eksempel bedre lesing, skriving og kritisk tenkning ferdigheter.Motta en høyere utdanning grad kan også gi enkeltpersoner den kunnskapen de trenger for å avansere raskt i sin karriere.

Det økonomiske ansvaret for å tjene en bachelorgrad i tale og språk terapi kan variere for hver student avhengig av institusjonen. Av denne grunn, blir elevene oppfordret til å snakke direkte med sine potensielle skoler for å fullt ut forstå kostnadene for å tjene sine grad.

Med en grad i tale og språk terapi, kan nyutdannede finne arbeid som tale og språk terapeuter, som arbeider i medisinske innstillinger som sykehus og klinikker, eller de kan også arbeide innen skoleverket, gjennomfører behandling innenfor skoler som en del av en tale program for kvalifiserte studenter. Et individ kan også velge å åpne sin egen privat praksis hvor de kan diagnostisere og behandle pasienter. Tjene en bachelorgrad kan også være første skritt i å tjene en Master i tale og språk terapi.

Hvis du ønsker å starte din grad i tale og språk terapi med en gang, rett og slett søke etter programmet nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

2 Resultater i Speech and Language Pathology

Universidade da Coruña

Graden Tale aktivert for logopeda lovregulert yrke. Denne kvalifiseringen utvikler relatert til alle aspekter av kommunikasjon lidelser som kan manifestere seg som stemme ... [+]

Introduksjon

Den Grad i Speech Therapy Det er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences. Det hører til området for helsefag, med en varighet på fire år og 240 studiepoeng i sin helhet.

Graden Tale aktivert for logopeda lovregulert yrke. Denne kvalifiseringen utvikler relatert til alle aspekter av kommunikasjon lidelser som kan manifestere seg som stemmen, artikulasjon, forståelse, symbolization, og muntlig og skriftlig uttrykk, sosiale relasjoner og tenker studier.

Hvorfor studere graden

Læreplaner for tiden i kraft i de ulike universitetene har vært effektiv i dannelsen av logopeder og vi kan si at de får en god utdannelse, og er forberedt på å møte faglige utfordringer etter endt utdanning.... [-]

Spania A Coruña
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Al-Ahliyya Amman University

Innført en høring og tale avdeling i 2001 og ble innviet under beskyttelse av Hans Høyhet Prins Raad bin Zaid Chief Secretary-Anmak. Instituttet tilbyr bachelorprogram i ... [+]

Hørsel og tale

Innført en høring og tale avdeling i 2001 og ble innviet under beskyttelse av Hans Høyhet Prins Raad bin Zaid Chief Secretary-Anmak. Instituttet tilbyr bachelorprogram i tale og hørsel vitenskaper. Den støttes lokalt og regionalt program for å gi en mulighet for nyutdannede til å jobbe på forskjellige steder, for eksempel sykehus, skoler og andre. Central hørsel og tale § prosessorer med det nyeste utstyr og teknikker nødvendig i sektoren under oppsyn av en gruppe av kvalifiserte fakultetet medlemmer og ledere omfatter høyt kvalifisert til å gi best mulig opplæring for elevene.

beskjed

Supplere det lokale arbeidsmarkedet og regionale kadrer kvalifiserte og trente folk med høye yrkesetikk for utøvelse av utestående innen hørsel og tale.... [-]

Jordan Amman
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk