HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgradgrader i Derby i Storbritannia 2020/2021

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Derby, hjembyen til Florence Nightingale, er også hjemmet til ett universitet og en campus fra en annen. Det er også mange forskningssentre og 15 offentlige biblioteker (enda mer hvis vi teller universitetsbibliotekene).

Bachelorgrad studier i Derby i Storbritannia

treff Filter

BSc (Hons) i biomedisinsk helse

University of Derby
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Plasser deg selv i forkant av medisinske forskningsmessige fremskritt. Din kunnskap om den menneskelige sykdommen, diagnosen og behandlingen vil utstyre deg for roller i NHS, ...

Les mer