HEALTHCARESTUDIES.NO

Bachelorgradgrader i London i Storbritannia 2020

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

London er hovedstaden i Storbritannia, den mest folkerike regionen og der kongefamilien bor. Det har den største konsentrasjonen av høyere utdanning i Europa med 412 000 studenter ved 43 universiteter.

Bachelorgrad studier i London i Storbritannia

treff Filter

Btec HND i helse- og sosialfag

OPAL College London
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Den BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) er spesialist yrkesrettet program med en sterk arbeid relatert vekt.

Bachelor i biomedisin (BSC)

Middlesex University London
Campus Heltid studier 3 år August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London UK Online + 1 fler

Vår BSc Biomedical Science Degree med Honours kurs appellerer til studenter med en vitenskap bakgrunn som er interessert i en karriere i sykehuslaboratorier ...