Bachelor i Sverige

Topp Bachelorgradgrader i Sverige 2018/2019

Master

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Sverige, offisielt Kongeriket Sverige, er et skandinavisk land i Nord-Europa. Sverige grenser Norge og Finland, og er koblet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et utviklet post-industrielle samfunn med en avansert velferdsstat. Levestandard og levealder er blant de høyeste i verden.

Bachelorgrad studier i Sverige

Les mer

Bachelor in Prosthetics and Orthotics

Jönköping University
Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 Sverige Jönköping

[+]

I tillegg til hovedfeltet til protese og ortotikk omfatter programmet kurs i anatomi, psykologi, patofysiologi relatert til proteser og ortopedikk, matematikk og biomekanikk. Feltet for proteser og ortoterter kombinerer å jobbe med mennesker og teknologi på en interessant og spennende måte.

(NB Innledende liste over kurs)

År 1

Prostetikk og ortotikk, Introduksjon 7,5 studiepoeng Modeller og perspektiver på helse og funksjonshemming 7,5 studiepoeng Mekanikk relatert til protese og ortotikk 7,5 studiepoeng Anatomi og fysiologi, grunnkurs 7,5 studiepoeng Anvendt Materialteknologi 7,5 studiepoeng Patofysiologi relatert til protese og ortotikk 7,5 studiepoeng Prostetisk styring og biomekanikk i underkroppen I 15 studiepoeng ... [-]


    HT