HEALTHCARESTUDIES.NO

Topp universiteter Bachelorgrad studier i Sykepleie i Afrika 2019/2020

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Sykepleie er studiet av førstehjelp og forebyggende helsetjenester for syke eller skadede. Studentene kan fokusere på omsorg for barn, traumerpatienter, eldre eller psykisk syke eller fokusere på hvordan å ta vare på et bredere spekter av pasienter.

Kan noen annen region kan matche variasjon og dimensjon av Afrika? Med etterlignbar historie, landskap og kulturelle bidrag, knapt noen regioner har et utenlandsopphold møte som er mer utfordrende eller mer tilfredsstillende når det gjelder å studere.

Bachelor i Sykepleie i Afrika

2 Resultater i Sykepleie, Afrika Filter

Bnsc i sykepleievitenskap

Igbinedion University, Okada
Campus Heltid studier 4 år Mars 2020 Nigeria Benin City

The Bachelor of Nursing Sciences grad krever systematisk kunnskapsinnhenting i kunst og vitenskap fører til kjøpet av de filosofiske holdninger avgjørende for profesjonell sykepleie praksis. Den BNSc program Igbinedion University er profesjonelle så vel som faglig. Det sikrer at menn og kvinner som er genuint interessert i sykepleiefaget er i stand til å forfølge en akademisk karriere som sine kolleger i andre fag.

Bachelor i sykepleie

University of Johannesburg
Campus Heltid studier 4 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg

Sykepleiere er ansvarlig for å bestemme behovene til pasienter og planlegger en sykepleie plan for hver avtale.