24 Bachelor Programmer i Sykepleie i Europa for 2024

Bachelor Programmer i Sykepleie i Europa for 2024Filter
    • Rovaniemi, Finland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vi utdanner helsepersonell med generell og spesialkunnskap innen helsevesen og sykepleie. Studiene gjør det mulig for kandidater å jobbe i Finland og andre internasjonale miljøer på sykehus og helsesentre samt i privat sektor.

    • Jyväskylä, Finland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Møt folk fra hele verden, lære om forskjellige kulturer og samtidig studere for å være en kompetent sykepleier! Du vil lære å planlegge, implementere og utvikle helsefremmende, forebyggende, helbredende og rehabiliterende arbeid i helsevesenet. Du kan jobbe i grunnleggende helsevesen, sosial velferd eller spesialisert helsevesen, private selskaper, organisasjoner, internasjonale stillinger i feltet eller som gründer. Denne skolen tilbyr programmer innen sykepleie, næringsliv, turisme og logistikk.

    • The City, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Kokkola, Finland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Centria University of Applied Sciences utdanner kvalifiserte sykepleiere som tar seg av pasienter, støtter dem og opprettholder rehabilitering for mennesker i ulike aldre. Vårt mål er å utdanne sykepleiere som kan jobbe både i Finland og i internasjonale stillinger rundt om i verden. I løpet av sykepleierstudiene vil du lære mellommenneskelige og interaksjonelle ferdigheter, veiledningsevner, beslutningstakingsevner, samt ulike omsorgsferdigheter. Din hovedoppgave som sykepleier er å sikre klienters helse og sikkerhet, noe som betyr at du må være ansvarlig, forsiktig og nøyaktig. Sykepleierarbeid utføres vanligvis i multiprofesjonelle team. Evne og ferdigheter til å arbeide selvstendig kreves også i sykepleierarbeid.

    • Vilnius, Litauen

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Allmennpraktiserende sykepleiestudiet er realfag og evidensbasert praksisundervisning. Den utdannede sykepleierspesialisten skal ha en dypt helhetlig tilnærming til helse, være i stand til å yte trygge tjenester av høy kvalitet til samfunnet, anvende moderne teknologi i profesjonell virksomhet, og hjelpe klienter til å danne positive holdninger for å bedre helse og livskvalitet.

    • León, Spania

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Vi trener fagpersoner som hjelper til med å forbedre leve-, helse- og trivselsforholdene i befolkningen de leverer tjenester i, og gir omfattende omsorg innen helsefremmende arbeid og beskyttelse, forebygging av sykdommer, samt vedlikehold og gjenoppretting av helsen til mennesker, familier og samfunnet.

    • Vilnius, Litauen

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bachelor i sykepleie-programmet tar sikte på å forberede kompetente sykepleiere med kunnskap, ferdigheter og evner innen sykepleievitenskap og praksis, som kan utvikle og forbedre faglig, lederskap og teamarbeidskompetanse i jakten på individ, familie, lokalsamfunn og folkehelse. Ved fullført den fireårige bachelorgraden i sykepleie vil nyutdannede oppnå en universitetsbachelorgrad og en faglig kvalifikasjon som allmennpraktiserende sykepleier.

    • Kuopio, Finland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Etter å ha fullført sykepleiestudiene vil du være en kompetent og dyktig sykepleierekspert. Du vil ha omfattende kunnskap om sykepleie; Du vil mestre de nødvendige konseptene, metodene og ferdighetene for å muliggjøre kritisk vurdering og beslutningstaking i forandrings- og uforutsigbare sykepleieforhold. Etter oppgradering vil du være en ekspert på sykepleiere og ha evne til å søke om kunnskap og ferdigheter når du løser komplekse og uforutsigbare pleieproblemer.

    • Oulu, Finland

    Fulltid

    36 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Få din ekspertise og kvalifikasjoner innen sykepleie på Oulu University of Applied Sciences. Som registrert sykepleier er du en ekspert på å levere de høyeste standardene for kvalitetspleie i primærhelsetjenesten og spesialisert medisinsk behandling. Du er svært kompetent til å ivareta ulike grupper av klienter og pasienter med ulik kulturell bakgrunn i et tverrfaglig team. Du er utstyrt med leder- og lederegenskaper i hektiske arbeidsmiljøer og har brede evidensbaserte og organisatoriske ferdigheter som trengs innen sykepleie.

    • Parma, Italia

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Italiensk

    Studentene ved University of Parma , bachelorgrad i sykepleie, er innskrevet i et tre-årig varig heltidskurs.

    • Kaunas, Litauen

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Siena, Italia

    3 år

    På universitetsområdet

    Italiensk

    • Istanbul, Tyrkia

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Denne utdanningen er ment å lære utdannede sykepleiere som kan beskytte, vedlikeholde og forbedre helsen til en person, familie og samfunn i samsvar med universelle verdier, nasjonale og internasjonale standarder, realiteter og behov i landet; utføre utdannings-, og ledelses- og forskningsroller.

    • Güzelyurt, Kypros

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    • Limassol, Kypros

    På universitetsområdet

    Engelsk