Bachelor i Sykepleie i Helsinki Finland

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studier i Sykepleie i Helsinki Finland

Sykepleie

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Studien av sykepleie fokuserer på forebygging av sykdommer og skader, omsorg for pasienter i alle aldre og fremme av helse. Dette emnet er nyttig for alle som ønsker å være sykepleier på sykehus, klinikker, hjemmekinohus eller andre helseinstitusjoner.

Den formelle system for høyere utdanning i Finland er den 7-3-2-2 mønster. Universitetet tar to år i yrkesfaglig eller teknisk utdannelse og til slutt to år før høyere utdanning. Finland har også flere offentlige så vel som private universiteter som har aktivert tilgjengeligheten av høyere utdanning for studenter.

Helsinki er hovedstaden i Finland. Det ligger i regionen Uusimaa og har en befolkning på over 600.000 innbyggere. Det er hjem til flere universiteter og andre institusjoner for høyere utdanning.

Beste skoler Bachelor i Sykepleie i Helsinki i Finland

Les mer

Bachelor Av Helsevesenet I Sykepleie

Metropolia University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 42 måneder August 2018 Finland Helsinki

Du vil være å søke om en verdsatt yrke, der du skal jobbe med kunder i ulike aldre, fremme deres helse og velvære, og behandle sine sykdommer. Sykepleiere fungerer sjelden alene eller innenfor rammen av sin egen profesjon, noe som betyr at du vil få muligheten til å jobbe i tverrfaglige, tverryrkes, nasjonale og internasjonale miljøer. [+]

Er du interessert i å bli en sykepleier og studere på engelsk?

Du vil være å søke om en verdsatt yrke, der du skal jobbe med kunder i ulike aldre, fremme deres helse og velvære, og behandle sine sykdommer. Sykepleiere fungerer sjelden alene eller innenfor rammen av sin egen profesjon, noe som betyr at du vil få muligheten til å jobbe i tverrfaglige, tverryrkes, nasjonale og internasjonale miljøer.

I siv.ing i sykepleie, vil du studere på engelsk i et flerkulturelt gruppe studenter. Metropolia University of Applied Sciences har mer enn 20 års erfaring i opplæring sykepleiere som bruker det engelske språket.

Det flerkulturelle og internasjonale studiegruppen vil gi en berikende "kulturelle nedsenking" som skal bidra til læring. Våre forelesere er erfarne, som har allsidig internasjonal og flerkulturell kompetanse.... [-]