Bachelor i Sykepleie i Italia

Sjekk ut Bachelorgrad studier i Sykepleie i Italia

Sykepleie

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Sykepleie er studiet av førstehjelp og forebyggende helsetjenester for syke eller skadede. Studentene kan fokusere på omsorg for barn, traumerpatienter, eldre eller psykisk syke eller fokusere på hvordan å ta vare på et bredere spekter av pasienter.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Bachelor i Sykepleie i Italia

Les mer

Bachelorgrad i sykepleie

Sapienza University of Rome
Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Rome

Bachelorprogrammet i sykepleie, som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske sykepleiere og sertifiserte sykepleie spesialister (anestesileger, fødselsleger, prenatal og gynekologisk omsorg) i offentlige og private helseinstitusjoner over det europeiske fellesskap. [+]

Den Bachelor-programmet i sykepleie, Som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske sykepleiere og sertifiserte sykepleie spesialister (anestesileger, fødselsleger, prenatal og gynekologisk omsorg) i offentlige og private helseinstitusjoner over hele EU.

Studentene skal studere både samfunnet og den enkelte helsebehov og lære å planlegge, lede og vurdere sykepleie strategier. De vil bli opplært til å sikre riktig anvendelse av diagnostiske og terapeutiske tiltak som virker både individuelt og i samarbeid med andre helse- og sosialtjenester operatører.

Programmet, som er basert på forelesninger, seminarer, workshops og praktiske simuleringer, omfatter tradisjonelle læringsaktiviteter, moderne læringsverktøy og opplæring med spesialisthelsetjenesten, samt laboratorievirksomhet og praksisplasser.... [-]


Bachelor i sykepleie

UniCamillus
Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Rome

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences er et 3-årig program som forbereder studentene til usikre sammenhenger som de som finnes i de store områdene i den sørlige delen av verden. [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences er et 3-årig program som forbereder studentene til usikre sammenhenger som de som finnes i de store områdene i den sørlige delen av verden.

Særlig vil kandidatene i sykepleie ved UniCamillus kunne:

identifisere sykehjelpen til personen, familien og gruppen ved å formulere de relative målene og administrere dem autonomt og ansvarlig;planlegging, styring og evaluering av sykepleiehjelpen ved å respektere kulturelle, etniske, generasjons- og kjønnsforskjellergarantere korrekt anvendelse av diagnostiske og terapeutiske resept og kontroller effektiviteten;delta i identifisering av personens og gruppens helsebehov og integrere sykepleiehjelpen innenfor prosjektet av tverrfaglige botemidler;Kjenne de generelle bioetiske prinsippene som deontologiske, juridiske og medisinske lover i yrket og dokumentere pleiehjelpen gitt;kjenne normer for radiobeskyttelse planlagt av EU (i henhold til innholdet i lovdekret nr. 187 av 26. mai 2000);bruk engelsk i tillegg til italiensk i det spesifikke ferdighetsområdet og for utveksling av generell informasjon.... [-]