Filter
Bachelor
Italia Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut Bachelorgrad studier i Sykepleie i Italia

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Studien av sykepleie fokuserer på forebygging av sykdommer og skader, omsorg for pasienter i alle aldre og fremme av helse. Dette emnet er nyttig for alle som ønsker å være sykepleier på sykehus, klinikker, hjemmekinohus eller andre helseinstitusjoner.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Bachelor i Sykepleie i Italia

Les mer Minimér
Andre studiemuligheter i Europa

2 Resultater i Sykepleie, Italia

University of Parma

Studentene ved University of Parma , Løpet av bachelorgrad i sykepleie er registrert i en tre-års fulltids kurs som varer. ... [+]

Beste Bachelorgradgrader i Sykepleie i Italia.

Studentene ved University of Parma , Løpet av bachelorgrad i sykepleie er registrert i en tre-års fulltids kurs som varer. For tiden teller kurset 720 studenter og mer enn 150 lærere. Kurset i bachelorgrad i sykepleie har en flerårig tradisjon ved University of Parma . De didaktiske programmene reflekterer sykepleiekjerneverdiene og praksis for å utvikle kompetanse for en dynamisk helseparka: Praksis er informert av en kunnskapskompetanse og sikrer at alle medlemmer av publikum får trygg, kvalitetsomsorg.

Kurset for bachelorgrad i sykepleie følger disse prinsippene:

- Respekter og fremme menneskerettigheter ved å handle på en hensiktsmessig måte for ikke å kompromittere folks sikkerhet, privatliv og verdighet.... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Italiensk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Sapienza University of Rome

Bachelorprogrammet i sykepleie, som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske ... [+]

Den Bachelor-programmet i sykepleie, Som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske sykepleiere og sertifiserte sykepleie spesialister (anestesileger, fødselsleger, prenatal og gynekologisk omsorg) i offentlige og private helseinstitusjoner over hele EU.

Studentene skal studere både samfunnet og den enkelte helsebehov og lære å planlegge, lede og vurdere sykepleie strategier. De vil bli opplært til å sikre riktig anvendelse av diagnostiske og terapeutiske tiltak som virker både individuelt og i samarbeid med andre helse- og sosialtjenester operatører.

Programmet, som er basert på forelesninger, seminarer, workshops og praktiske simuleringer, omfatter tradisjonelle læringsaktiviteter, moderne læringsverktøy og opplæring med spesialisthelsetjenesten, samt laboratorievirksomhet og praksisplasser.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk