Bachelor i Sykepleie i Roma Italia

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studier i Sykepleie i Roma Italia

Sykepleie

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

Studenter som ønsker å bli med i sykepleie som sykepleier, kan studere sykepleie. Dette studiet ser på forebygging av sykdommer, lindring av lidelse, advocacy for pasienter, behandling av skader og fremme av helseproblemer.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

For de som er interessert i å studere i en hovedstad med en rik kulturarv, er Roma på rett sted. Den har karakteristiske universiteter som University of Rome som gir studieprogrammene i en rekke disipliner som historie og Engineering. Denne byen er fredelig og ideelt å leve.

Topp universiteter Bachelor i Sykepleie i Roma i Italia

Les mer

Bachelor I Sykepleie

UniCamillus
Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Roma

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences er et 3-årig program som forbereder studentene til usikre sammenhenger som de som finnes i de store områdene i den sørlige delen av verden. [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences er et 3-årig program som forbereder studentene til usikre sammenhenger som de som finnes i de store områdene i den sørlige delen av verden.

Særlig vil kandidatene i sykepleie ved UniCamillus kunne:

identifisere sykehjelpen til personen, familien og gruppen ved å formulere de relative målene og administrere dem autonomt og ansvarlig;planlegging, styring og evaluering av sykepleiehjelpen ved å respektere kulturelle, etniske, generasjons- og kjønnsforskjellergarantere korrekt anvendelse av diagnostiske og terapeutiske resept og kontroller effektiviteten;delta i identifisering av personens og gruppens helsebehov og integrere sykepleiehjelpen innenfor prosjektet av tverrfaglige botemidler;Kjenne de generelle bioetiske prinsippene som deontologiske, juridiske og medisinske lover i yrket og dokumentere pleiehjelpen gitt;kjenne normer for radiobeskyttelse planlagt av EU (i henhold til innholdet i lovdekret nr. 187 av 26. mai 2000);bruk engelsk i tillegg til italiensk i det spesifikke ferdighetsområdet og for utveksling av generell informasjon.... [-]

Bachelorgrad I Sykepleie

Sapienza University of Rome
Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Roma

Bachelorprogrammet i sykepleie, som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske sykepleiere og sertifiserte sykepleie spesialister (anestesileger, fødselsleger, prenatal og gynekologisk omsorg) i offentlige og private helseinstitusjoner over det europeiske fellesskap. [+]

Den Bachelor-programmet i sykepleie, Som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske sykepleiere og sertifiserte sykepleie spesialister (anestesileger, fødselsleger, prenatal og gynekologisk omsorg) i offentlige og private helseinstitusjoner over hele EU.

Studentene skal studere både samfunnet og den enkelte helsebehov og lære å planlegge, lede og vurdere sykepleie strategier. De vil bli opplært til å sikre riktig anvendelse av diagnostiske og terapeutiske tiltak som virker både individuelt og i samarbeid med andre helse- og sosialtjenester operatører.

Programmet, som er basert på forelesninger, seminarer, workshops og praktiske simuleringer, omfatter tradisjonelle læringsaktiviteter, moderne læringsverktøy og opplæring med spesialisthelsetjenesten, samt laboratorievirksomhet og praksisplasser.... [-]