HEALTHCARESTUDIES.NO

Sjekk ut Bachelorgrad studier i Sykepleie i Italia

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Studien av sykepleie fokuserer på forebygging av sykdommer og skader, omsorg for pasienter i alle aldre og fremme av helse. Dette emnet er nyttig for alle som ønsker å være sykepleier på sykehus, klinikker, hjemmekinohus eller andre helseinstitusjoner.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Bachelor i Sykepleie i Italia

2 Resultater i Sykepleie, Italia Filter

Bachelor i sykepleie

University of Parma
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Italia Parma

Studentene ved University of Parma , Løpet av bachelorgrad i sykepleie er registrert i en tre-års fulltids kurs som varer.

Bachelorgrad i sykepleie

Sapienza University of Rome
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Italia Roma

Bachelorprogrammet i sykepleie, som er den første og eneste Nursing programmet som holdes på engelsk i Italia, forbereder studentene til å jobbe som sertifiserte kliniske sykepleiere og sertifiserte sykepleie spesialister (anestesileger, fødselsleger, prenatal og gynekologisk omsorg) i offentlige og private helseinstitusjoner over det europeiske fellesskap.