HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgradgrader i Sykepleie Mellom-Amerika og Karibia 2020

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Studenter som ønsker å bli med i sykepleie som sykepleier, kan studere sykepleie. Dette studiet ser på forebygging av sykdommer, lindring av lidelse, advocacy for pasienter, behandling av skader og fremme av helseproblemer.

Mellom-Amerika er den regionen i Nord-Amerika som ligger mellom den sørlige grensen til Mexico og den nordvestlige grensen til Colombia, i Sør-Amerika. Den består av Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

Bachelor i Sykepleie Mellom-Amerika og Karibia

3 Resultater i Sykepleie, Mellom-Amerika og Karibia Filter

Bachelor i sykepleie

Xavier University School of Medicine
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Vår BSN Nursing Programmet tillater elevene å tjene en treårig akselerert Baccalaureate of Science i sykepleie ved våre Caribbean medisinsk

Les mer

Bachelor in Nursing

University of Technology, Jamaica (UTech)
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Campus

The major focus of the programme is to graduate professional nurses capable of delivering safe health care in local, regional and international healthcare systems.

Les mer

BSN i sykepleie (Makedonia skole av sykepleie ved universitetet i helsefag Antigua)

University of Health Sciences Antigua
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Den Makedonia sykepleierutdanning er et treårig program som fører til Bachelor of Science i sykepleie (BSN). BSN program speiler læreplan av amerikanske pleie skoler og følger ...

Les mer