HEALTHCARESTUDIES.NO

Se Bachelorgrad studier i Sykepleie i Nigeria

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Studenter som ønsker å bli med i sykepleie som sykepleier, kan studere sykepleie. Dette studiet ser på forebygging av sykdommer, lindring av lidelse, advocacy for pasienter, behandling av skader og fremme av helseproblemer.

Nigeria, offisielt Forbundsrepublikken Nigeria, er en føderal konstitusjonell republikk bestående av 36 stater og dens Federal Capital Territory, Abuja.

Bachelor i Sykepleie i Nigeria

1 Resultater i Sykepleie, Nigeria Filter

Bnsc i sykepleievitenskap

Igbinedion University, Okada
Campus Heltid studier 4 år Mars 2020 Nigeria Benin City

The Bachelor of Nursing Sciences grad krever systematisk kunnskapsinnhenting i kunst og vitenskap fører til kjøpet av de filosofiske holdninger avgjørende for profesjonell sykepleie praksis. Den BNSc program Igbinedion University er profesjonelle så vel som faglig. Det sikrer at menn og kvinner som er genuint interessert i sykepleiefaget er i stand til å forfølge en akademisk karriere som sine kolleger i andre fag.