HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgradgrader i Sykepleie i Portugal

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Sykepleie er studiet av førstehjelp og forebyggende helsetjenester for syke eller skadede. Studentene kan fokusere på omsorg for barn, traumerpatienter, eldre eller psykisk syke eller fokusere på hvordan å ta vare på et bredere spekter av pasienter.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Bachelor i Sykepleie i Portugal

2 Resultater i Sykepleie, Portugal Filter

Grad i sykepleie

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Portugisisk
Campus

Sykepleie de siste tretti årene har gjennomgått en vesentlig utvikling i nivået av vitenskapelig kunnskap og trening på teknologisk nivå og på nivået med omsorgsfilosofien som ...

Les mer

Grad i sykepleie

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Portuguese
Campus

Kurset tar sikte på å gi nødvendig opplæring til: Deltakelse i forvaltningen av tjenester, enheter eller helsefasiliteter;

Les mer