HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgradgrader i Sykepleie i Singapore

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Studien av sykepleie fokuserer på forebygging av sykdommer og skader, omsorg for pasienter i alle aldre og fremme av helse. Dette emnet er nyttig for alle som ønsker å være sykepleier på sykehus, klinikker, hjemmekinohus eller andre helseinstitusjoner.

Singapore, offisielt Republikken Singapore, er en sørøstasiatiske øya bystaten utenfor sørspissen av den malaysiske halvøy, 137 kilometer nord for ekvator. En rekke utenlandske universiteter, handelshøyskoler og spesialiserte institutter har også sette opp sine asiatiske studiesteder i Singapore. Singapore er en av de tryggeste storbyene i verden av nesten ethvert tiltak.

Bachelor i Sykepleie i Singapore

2 Resultater i Sykepleie, Singapore Filter

Bachelor of Nursing (Griffith University)

Kaplan Singapore
Bachelor
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier

Bachelor of Nursing (Top-up) programmet gir en mulighet for registrerte sykepleiere i Singapore og omkringliggende land som holder registreringen hos Singapore Nursing Board s ...

Les mer

Bachelor of Science - Nursing and Health (Top-Up) ved University of Dundee

CSM Academy International
BSc
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Campus

Hvis du er en Singapore-registrert sykepleier eller jordemor som ønsker å utvide, utvider du dine pedagogiske kvalifikasjoner i sykepleie, denne opplæringsgraden BSc Nursing ...

Les mer