Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Bachelorgrad studier i Traditional Medicine 2019

Lavere grader tjene som en introduksjon til et bestemt område i skole interesse. Denne fire år forsøke forbereder studentene for sine karrierer, og kan fungere som et springbrett til en graduate program.

Så hva er en Bachelor i tradisjonell kinesisk medisin? En grunnlegg grad i kinesisk medisin kan sikre studentene er godt utstyrt med kunnskap om vitenskap og kunst for å identifisere, diagnostisere og behandle pasienter i en tradisjonell kinesisk måte. Studentene er ofte nødvendig for å lære både det teoretiske og konseptuelle grunnlaget for denne stilen av praktiserende, samt de vitenskapelige og fysiologiske trasé av kroppen.

Fordelene med å oppnå en bachelorgrad i tradisjonell kinesisk medisin grad er altfor rikt til å telle. Nyutdannede ikke bare bli godt bevandret i kinesisk kultur og filosofi, men også lære den gamle kunsten det som kanskje er den eldste systemet av medisin i verden, en som opplever også en stor oppblomstring i popularitet.

Når det kommer til å koste, vil avgifter og undervisning utgifter bestemmes av skolen du velger. Prisen på en Bachelor i tradisjonell kinesisk medisin grad varierer mye, men fordelene med graden ofte oppveie det.

De som har fullført sine første grader i kinesisk medisin kan forvente å enten gå videre til en mer avansert pedagogisk program eller begynne å jobbe i sin karriere som spesialist, forsker eller kliniker på noen nivå. De som ønsker å praktisere tradisjonell kinesisk medisin som en utøver vil mest sannsynlig være godt forberedt for kinesisk medisinsk skole med utdannelsen sin, og kan være vellykket når de går videre.

Hvis du ønsker å finne ut mer om hvor mange skoler over hele verden som tilbyr en grad i tradisjonell kinesisk medisin, har du kommet til rett sted. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

1 Resultater i Traditional Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Hvis du ønsker å være en "Superior Practitioner" av Akupunktur TCM, kunne bruke akupunktur ikke bare å lindre, eller til og med kurere, aktuelle sykdommer, men også for å ... [+]

Lisensiatavhandlinger i tradisjonell kinesisk medisin

Hvis du ønsker å være en "Superior Practitioner" av Akupunktur TCM, kunne bruke akupunktur ikke bare å lindre, eller til og med kurere, aktuelle sykdommer, men også for å hjelpe en klient til å bli bedre rustet til å forhindre fremtidig sykdom fra forekommende, så Lic. TCM er kurset for deg.

Hvis du ønsker å bli en spesialist i Akupunktur TCM kunne bistå sunne klienter å forbli slik, og selv forbedre sin egen helse, så dette omfattende opplæringsprogram (som gir mer enn bare "Akupunktur" Training, som er basert på klassisk kinesisk medisin) gjør det mulig for utøveren å bruke et bredt spekter av TCM diagnostiske og terapeutiske verktøy for å oppnå disse målene.... [-]

Irland Dublin
October 2019
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk