HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgradgrader i Albany i USA 2021

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Byen Albany, har NY åtte store høgskoler og universiteter man kan forfølge sine grader i. universitetet med høyest antall studenter er Excelsior College som er en privat institusjon. Det blir så fulgt av SUNY Albany, College of Saint Rose and Albany College of Pharmacy.

Bachelorgrad studier i Albany i USA

treff Filter

Healthcare Management BS

Maria College
Bachelor
sep. 2021
Engelsk

Du vil være forberedt på å finne en rolle på helsevesenets side og forbedre pasientbehandlingen i en av de raskest voksende bransjene i vår region.

Les mer

Sykepleie

Maria College
Bachelor
sep. 2021
Engelsk

Maria College 's RN - BS Degree in Nursing Completion Program er designet for lisensierte registrerte sykepleiere som ønsker å fortsette sin utdannelse for profesjonell og per ...

Les mer

Psykologi BS

Maria College
Bachelor
sep. 2021
Engelsk

Ved å studere menneskelig atferd, vil du lære hvordan folk tenker og hvordan de handler, slik at du kan forbedre liv og påvirke forandringer i verden.

Les mer