Filter
Bachelor
USA Washington Bellevue

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studier i Bellevue i USA 2019

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

Bachelorgradgrader i Bellevue i USA

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
USA
Washington
Bellevue
Studietype
Pacing
Bellevue College

Bachelor of Applied Science i Healthcare Technology and Management med en konsentrasjon i Healthcare Information Technology (BAS) er en karriere-orientert bachelor studiu ... [+]

Bachelor of Applied Science i Healthcare Technology and Management med en konsentrasjon i Healthcare Information Technology (BAS) er en karriere-orientert bachelor studium utviklet for å forberede enkeltpersoner for å kunne konkurrere om jobber som krever kunnskap om helsevesenet, informasjonsteknologi kunnskap og ferdigheter og tilsyns eller lederegenskaper.

Studiet er beregnet for personer med IT og / eller helsetjenester forberedelse og erfaring. De første 90 studiepoeng av graden er oppfylt ved inngangen forutsetninger. Den andre halvdelen av studiet tilbyr en faglig relevant læreplan som hjelper elevene å oppnå sine mål.

Konsentrasjoner:

Healthcare Information Technology - Utformet for å forberede personer for å kunne konkurrere om jobber som krever kunnskap om helsevesenet, informasjonsteknologi kunnskap og ferdigheter, og kontrollerende eller ledelse. Helsefag - Spesielt utviklet for å møte karriereutvikling behovene til personer med virksomheten og / eller helsetjenester forberedelse og erfaring.... [-]

USA Bellevue
September 2019
Campus
Les mer på norsk