close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Greenville i USA 2021

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter… Les mer

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Bachelorgrad studier i Greenville i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Greenville University
Greenville , USA

Den biologiske hovedrollen forbereder studentene for karriere i medisinske yrker, mat og kvalitetskontroll, legemidler, miljøfeltet, biologisk forskning og mer.

Den biologiske hovedrollen forbereder studentene for karriere i medisinske yrker, mat og kvalitetskontroll, legemidler, miljøfeltet, biologisk forskning og mer. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter