Filter
Bachelor
USA Kentucky Murray Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studier i Murray i USA 2019

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

Bachelorgrad studier i Murray i USA

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
USA
Kentucky
Murray
Studietype
Pacing
Murray State University

Dette universitetet tilbyr en variert program i området av Animal Technology, med mulighet til å fokusere intenst på en elevs bestemt avenue av interesse. Studenter i Ani ... [+]

Murray State University tilbyr en unik mulighet for de som er interessert i innen landbruk. Dette universitetet tilbyr en variert program i området av Animal Technology, med mulighet til å fokusere intenst på en elevs bestemt avenue av interesse. Studenter på Animal Technology program kan velge å fokusere på Veterinær Technology eller Pre-Veterinary Medicine.

Karriere Outlook

Dette alternativet forbereder studentene for arbeid i veterinærpraksis, farmasøytisk industri, universiteter, veterinær diagnostiske laboratorier, dyr mat produksjonsanlegg, biologiske laboratorier, veterinær skoler, medisinske skoler, industrier som produserer og markedsfører dyrehelsemessige produkter, mat inspeksjon og dyrehelse teknologiske institusjoner . ... [-]

USA Murray
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk