HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgradgrader i Maryville i USA 2020/2021

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Maryville er fylket sete for NODAWAY County. Høyere utdanning fasiliteter inkluderer universiteter og teknisk trening høgskoler. Sammen med høyere utdanning fasiliteter er det mye av rekreasjonstilbud i Maryville som omfatter ti parker, seks baseball felt, flere fotball klubber, innsats parker og mye naturlig skjønnhet.

Bachelorgrad studier i Maryville i USA

treff Filter

Bachelor i anvendt helsefag

Northwest Missouri State University
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Oppdraget til Applied Health Science Programmet er å forberede fremtidige helsevitenskapsfagfolk for eksempler på karriere i en rekke helsemessige yrker. Nyutdannede fra progr ...

Les mer