HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgrad studier i Muskogee i USA 2020/2021

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Muskogee ligger i delstaten Oklahoma, USA. Franske handelsmenn er å være de første bosetterne i byen i 1806. Byen er hjem et fire høyere utdanningsinstitusjoner som har en høy rangering blant andre universiteter / collager av staten.

Bachelorgradgrader i Muskogee i USA

treff Filter

Bachelor i helse og menneskelig ytelse

Northeastern State University
Bachelor
<
Deltid
Engelsk
Campus

Hensikten med dette programmet er å legge til rette for kontinuerlig faglig utvikling av praktiserende helsepersonell og fysisk fostring lærere.

Les mer