HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgrad studier i Weatherford i USA 2021

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Weatherford er en liten by utenfor Dallas - Fort Worth området. Byen er først og fremst en universitetsby sentrert rundt universiteter kjent for å ha mer enn 50 graders alternativer.

Bachelorgrad studier i Weatherford i USA

treff Filter

Nursing Grader

Southwestern Oklahoma State University
Bachelor
Engelsk
Campus

Velkommen til Nursing School, hvor vi streber etter å utdanne sykepleiere for å møte etterspørselen etter profesjonell praksis.

Les mer

Helseinformasjonsstyringsgrad

Southwestern Oklahoma State University
Bachelor
Engelsk
Campus

Kombinere kunnskap i datamaskiner, medisinsk ordforråd, helsevitenskap, etikk, juridiske krav, ledelse og virksomhet utvikler HIM profesjonelle systemer som støtter pasientoms ...

Les mer